FETISH FANTASY SERIES MINI SILK ROPE Reb 183 cm

Reb til fræk og ophidsende bondage leg, perfekt til at pirre din partner og tænde lysten. 183 cm langt. Behageligt, genanvendeligt, blødt Japansk silke reb, der tilbyder maksimal komfort under de vilde, frække ture i sengen.

Perfekt til frække parlege sammen med partneren og kan både benyttes til japansk bondage lege, til at fastbinde din partner til sengen eller til at benytte som håndjern når din partner skal afstraffes. Hvad rebet bruges til, er op til jer.

37 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912327427 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fetish Fantasy Series Mini Silk Robe reb, 183 cm, benyttes til fræk bondage leg med din partner. Med dette super bløde japanske silke reb behøver du ikke være en ekspert for at have nydelsen af japansk-inspireret bondage leg. Brug rebet som håndjern og bind din partner fast, mens du leger med sanserne evt med den luksuriøse LELO Sensua Pisk Black eller den pirrende Fetish Fantasy Frisky Feather Duster Pirrings, som vækker den følsomme hud. Med dette frække reb er det virkelig kun fantasien der sætter grænser for alle jeres pirrende lege.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 20 g
Størrelse 25 x 130 x 25 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.