FETISH FANTASY SERIES KIT FETISH BEGINNER’S CUFFS

Takket være Fetish Fantasy Series Kit Fetish Beginner’s Cuffs sex håndjern fra Pipedream kan du skabe den helt rette, kinky stemning i soveværelset ved at fastbinde din partner, så du har fuld magt over vedkommende.

Håndjernene er fremstillet i et læder-lignende vinyl materiale, mens kæden, der holder de to håndjern sammen, er fremstillet i metal.

Med i sættet får man desuden et gratis “Satin Love Mask” blindfold, så legene kan krydres yderligere ved at kombinere dem med frække sanselege.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Tilføj et strejf af bondage til sengegynastikken med disse spændende Fetish Fantasy Series Kit Fetish Beginner’s Cuffs sex håndjern fra Pipedream.

Det frække sæt består af to justerbare håndjern i et læder-lignende vinyl materiale, der er bundet fast til hinanden af en metal kæde, hvilket gør den yderst velegnet til at bruge under frække fetish lege, hvor du ønsker at begrænse eller frarøve din underdanige partners bevægelighed. De to læder håndjern vil nemlig sørge for, at partneren bliver bundet fast på håndleddene, eller anklerne, hvis dette ønskes. Hvad der så skal ske næst i legen er op til jer – og jeres fantasi!

Med i sættet får man desuden et gratis Pipedream “Satin Love Mask” blindfold, der kan krydre legene yderligere ved at frarøve din partners synssans – så alt de kan fokusere på er den stimulation, som de modtager. Det vil garanti skabe spænding i soveværelset!

Yderligere information

Vægt 140 g
Størrelse 40 x 115 x 195 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.