FETISH FANTASY SATIN LOVE MASK BLINDFOLD RØD

Pift stemningen i soveværelset op med Fetish Fantasy Satin Love Mask Blindfold, der vil vække sanserne i hele kroppen og intensivere nydelsen ved stimulation. Pirring vil føles bedre end nogensinde før – og vil ende ud i et helt fantastisk klimaks, som man sent vil glemme.

47 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Mangler du den lille ekstra ting i soveværelset, der vil gøre en verden til forskel for du og din partners sexliv? Så kan Fetish Fantasy Satin Love Mask Blindfold være mirakelmageren, der vækker lysten i jer, tænder en gnist på ny og vækker jeres sanser, så i kan opleve en stimulation som aldrig før!

Man skulle ikke tro det, men det er sandt; noget så enkelt og simpelt som et “uskyldigt” blindfold kan faktisk være det ekstra krydderi, som i går og mangler i sengen. Når man bærer blindfoldet vil man nemlig ikke vide hvad ens partner laver ved en – og vedkommende kan pirre og drille en som man vil. Når synssansen tages væk fra en, bliver man mere opmærksom på sine andre sanser og derfor vil den stimulation, som du vil mærke fra din partner, føles mere intens end uden et blindfold. Mystikken i at bære et blindfold vil desuden også skabe en spænding og en “hvad vil der mon ske nu?”-følelse, der vil være utrolig sjov og fræk for begge partnere.

Dette lækre blindfold er i satin og er utroligt blødt at bære. Den vil ikke efterlade mærker på ansigtet og vil ikke stramme ubehageligt, heller ikke under de længerevarende lege. Når i først har prøvet et blindfold i sengen, vil i ikke kunne leve foruden!

Yderligere information

Vægt 40 g
Størrelse 3 x 245 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.