FETISH FANTASY POSITION MASTER WITH CUFFS BONDAGESÆT

Har du altid drømt om at udleve dine frækkeste, mest kinky bondage-fantasier, men aldrig haft muligheden – eller redskaberne til det? Så er du kommet til det rette sted. Fetish Fantasy Position Master With Cuffs Bondagesæt fra Pipedream gør nemlig dine drømme til virkelighed!

Sættet indeholder et harness til nakken, der er polstret for maksimal komfort, to håndjern og to stropper til at fastbinde arme og ben samt et gratis “Love Satin Mask” blindfold, der kan tilføje pirrende sanselege til bondage oplevelsen.

Sættet er fremstillet af nylon og metal.

397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Lad din fantasi tage dig ud over dine fysiske grænser med Fetish Fantasy Position Master With Cuffs Bondagesæt. Nu kan dine vildeste, mest kinke bondage-fantasier udleves!

De faste, stærke stropper vil holde dine ben fast og på plads, så de ikke bliver trække, ligesom tingene er ved at blive rigtig ophidsende, mens håndjernene sikrer, at din underdanige partner ikke vil stikke af lige foreløbig.

Harnesset til nakken er blødt og polstret for at kunne tilbyde maksimal komfort, selv når legene trækker ud. Stropperne tilpasser sig hurtigt og nemt med et enkelt træk, så du kan kontrollere placeringen af dine ben til hver en tid under de frække bondage lege.

Overtag positionen og bliv den rene mester næste gang du skal møde – og udleve – dine ophidsende bondage-lege!

Sættet er fremstillet af nylon og metal og er et unisex produkt, hvilket betyder at både mænd og kvinder kan nyde dette luksuriøse bondagesæt.

Bondagesættet inkluderer følgende; et polstret Harness til nakken, to stropper til at fastbinde benene, to håndjern samt et gratis Pipedream “Satin Love Mask” blindfold.

Yderligere information

Vægt 460 g
Størrelse 340 x 240 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.