FETISH FANTASY LIMITED EDITION LOVER’S FANTASY KIT Bondagesæt

Har du og din partner altid drømt om at eksperimentere med bondage og S&M? Fetish Fantasy Limited Edition Lover’s Fantasy Kit Bondagesæt giver dig alt hvad du skal bruge for en helt igennem fantastisk, kinky aften sammen med din partner.

Med i dette unisex bondagesæt får du et par lækre, stærke håndjern af metal, der kan fastholde din partner og give dig den fulde magt, en læder pisk der kan vække din partners sanser og sidst et gratis “Satin Love mask” blindfold, der for alvor kan sætte gang i pirrings -og sanselegen.
Blindfoldet er desuden fremstillet i blødt vinyl, der er yderst behageligt at bære.

Med dette sæt slipper du for at købe flere forskellige produkter og sætte dig ind i dem alle sammen, du får nemlig alt i en pakke – nemmere bliver det ikke!

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Leder du efter det perfekte bondagesæt, der er yderst velegnet for dem der lige er trådt ind i den spændende verden er BDSM?
Takket være Fetish Fantasy Limited Edition Lover’s Fantasy Kit Bondagesæt behøver du ikke leve videre. Nu kan dine vildeste, dybeste kinky fantasier udleves sammen med din partner!

Nu kan i nemlig udforske hinandens frække, uartige side med dette utroligt spændende Lover’s Fantasy Kit. Dette alt-i-en begyndersæt inkluderer en pirrende læder pisk, der sørger for ekstra stimulation, et par håndjern af metal, der skaber en spænding og ophidselse hos begge parter samt et gratis “Satin Love Mask” blindfold der lægger op til endnu mere leg med sin partner, især pirring- og sanseleg.

Da man får alt hvad man skal bruge i dette sæt for en helt magisk aften, hvor der er mulighed for at eksperimentere med lidt af hvert fra BDSM verdenen, er den uden tvivl helt perfekt for nybegyndere, der aldrig har udforsket følelsen af at blive fastbundet i bondage lege, eller udforsket den pirrende – og utroligt ophidsende – smerte i S&M lege. Ønsker du derfor at anskaffe dig et sæt, hvor du får alt det basale og nødvendige for at udleve dine fetish fantasier, så er du kommet til det rette sted.

Sættet er oplagt at bruge i forbindelse med frække parlege og vil uden tvivl krydrer du og din partners sexliv og skabe en fornyet gnist og spænding i jeres forhold. Når i har først har udforsket BDSM verdenen, vil i ikke ønske at gå tilbage!

Yderligere information

Vægt 180 g
Størrelse 70 x 70 x 295 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.