FETISH FANTASY INFLATABLE POSITION MASTER

Takket være Fetish Fantasy Inflatable Position Master sexpude fra Pipedream har du og din partner nu friheden for at udforske og eksperimentere med selv de mest avancerede sexstillinger. Puden tilbyder nemlig maksimal støtte og komfort, selv under de længerevarende “eksperimenter” og sørger for, at at begge parter får det bedste ud af de nye, spændende sexstillinger.

Ønsker man at tage puden med på ferie, weekendophold eller andre udflugter er dette ikke et problem; puden kan nemt foldes sammen og gemmes i håndtasken!

I oppustet tilstand er strækker pudens højde sig fra 20,5-7,5 cm. Pudens længde er 40,5 cm, mens bredden er 58,5 cm. Puden kan holde til en vægt på op til 135 kg.

Der medfølger et gratis “Satin Love Mask” blindfold i sættet for endnu mere sjov i soveværelset.

557 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912226188 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Udlev dine vildeste fantasier og nyd de vildeste sexpositioner med denne oppustelige positionspude, Fetish Fantasy Inflatable Position Master fra Pipedream.

Den skrå design tillader dig at slappe af under selv de mest avancerede sexpostioner, uden at glide, eller glide helt af, puden. Puden er udstyret med en EZ-Grip kærlighedshåntag, der er perfekt for at holde svære sexpostioner uden at blive distraheret og miste rytmen.

Luftforseglingsventilen gør det let som en leg at puste kilen op og når de frække lege – og eksperimenterne med de nye sexstillinger – er slut, skal man blot lukke luften ud af Fetish Fantasy Inflatable Position Master og det er klart til at tage med dig overalt – også hvis i skal på ferie og ikke kan undvære jeres nye bedste ven i soveværelset.

Denne sexpositions pude er perfekt for romantiske weekendophold, ferier og andre romantiske stunder både udenfor- og i hjemmet. Da puden ligner en uskyldig oppustelig pude, vil ingen have mistanke om hvad puden mon skal bruges til – men hvis du ikke vil risikere at nogle nysgerrige øjne får set din sex pude, kan du nemt folde den så meget sammen, at den ikke er til at se.

Med denne frække sex pude er mulighederne mange og der er ingen tvivl om, at uanset hvordan i bruger puden, så vil i opleve en helt ny verden af spændende positioner og nydelse!

Glidecreme vil ikke vise sig på overfladen af puden, hvilket også vil gøre den nemmere at rengøre.

Når puden er pustet op er højden 20,5 cm, hvor den, på grund af sit skrå design, er 7,5 cm på sit laveste punkt. Længden på puden er 40,5 cm fra ende til ende, mens bredden er 58,5 cm. Puden kan holde en vægt på op til 135 kg.

Med i sættet få du Fetish Fantasy Inflatable Position Master og et gratis Pipedream “Satin Love Mask” blindfold.

Yderligere information

Vægt 555 g
Størrelse 295 x 180 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.