FETISH FANTASY INFLATABLE HOT SEAT

Tag på dit livs vildeste ridetur med Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat. I midten af puden er der fastgjort en fast jelly vibrator, der på grund af sine forskellige vibrationsindstillinger, har en masse sjov at byde på.

Den lufttætte ventil vil gøre det nemt som en leg at puste puden op – bare tilfør lidt luft og så er den klar. Placér puden på en jævn overflade, vælg dit ønskede vibrationsmønster og nyd stimuleringen.

Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat er fremstillet i PVC, der er fri for farlige fthalater.
Vibratoren på puden er batteridrevet og bruger 2 x AA-batterier, der ikke medfølger. Vibratoren har en multi-speed funktion.
Med i købet får du en vibrator og en tilførende fjernbetjening samt en maske, der kan vække sanserne i en fræk leg.

497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912230284 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Hvad er bedre end et sexmøbel, der ikke behøver at stå fremme for alle til at se, når det ikke bruges?

Nu er det slut med at skulle bekymre sig over ens iøjenfaldende sexmøbel. For med Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat pustes puden op når lysten opstår og ud igen når man er færdig. Med den lufttætte ventil gøres dette nemt og hurtigt. Når puden ikke er pustet op vil den være utrolig nem at pakke sammen og stille væk, evt. i et skab. Det er utrolig praktisk og diskret!

Men puden er ikke kun praktisk – den er også utrolig pirrende. For puden er udstyret med en fast og fræk jelly vibrator, der leverer kraftig og intens stimulation, lige der hvor man ønsker det. Det er en følelse du førhen kun har kunnet drømme om!

Fetish Fantasy er designet for de lange, hårde rideture. Pudens materiale materiale og E-Z Grip Luv Handles håndtag gør turen meget mere behagelig. De sikrer desuden også fuld kontrol over sexmøblet og derfor en målrettet stimulation.

Puden er fremstillet i PVC, der er fri for fthalater – og derfor er den kropssikker at bruge. Med dette sexmøbel behøver du ikke tænke på ubehagelige gener efter brug – der er kun fokus på din nydelse!

Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat er utrolig brugervenlig. Med ventilen er alt du skal bruge luft. Når puden først er pustet op vil den være kampklar til selv de vildeste lyster og fantasier. Vibratoren vil lede en til en helt anden verden af ubeskrivelig nydelse. Når man først har prøvet det – så har man prøvet rigtig driftstyret nydelse.
Når legen er slut og man er landet igen er det nemt at lukke luften ud af sexmøblet. Man skal blot klemme ventilen for at lukke luften ud og så er det ellers bare at folde puden sammen og gemme den væk for nysgerrige blikke!

Med i købet får du en fræk maske, der kan vække dine sanser yderligere og få din krop til at fokusere udelukkende på den stimulation som den modtager. Du får også en fjernbetjening til dildo vibratoren, så du hurtigt og nemt kan indstille den efter ønske – eller variere indstillingerne for mere pirren under onani!
Hvis du ønsker at inddrage din partner i legen kan du lade vedkommende tage styringen over de pulserende vibrationer.

Med Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat er det kun din fantasi der sætter grænser!

Yderligere information

Vægt 745 g
Størrelse 340 x 245 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.