FETISH FANTASY HOLLOW STRAP ON WITH BALLS 28 cm

Med Fetish Fantasy Hollow Strap-On with Balls fra Pipedream kan du overraske din partner med en større penis og en længerevarende erektion der sikrer, at i begge opnår et helt fantastisk klimaks.

Dildoen er håndlavet med realistiske detaljer, såsom pirrende tydelige blodårer, for at kunne tilbyde en autentisk følelse af en penis. Harnesset er fremstillet i et yderst stærkbart materiale, så det kan passe til de fleste størrelser.

Den totale længde af strap-on dildoen er 29, hvoraf 27,9 cm kan føres op. Bredden/diameteren er 4,8 cm. Den indre længde er 11 cm, mens den indre diameter er 4,3 cm. Harnesset strækker sig fra 71,1 cm til 132,1 cm.

467 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912362787 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Har du, ligesom så mange mænd, ikke drømt om at føle dig mere selvsikker omkring din penis størrelse, så du kan nyde fortryllende nydelse sammen med din partner – i så lang tid, at i begge kan nyde helt eksplosive orgasmer? Nu kan den selvtillid opnås, takket være Fetish Fantasy Hollow Strap-On with Balls fra Pipedream!

Din partner ved, at størrelsen faktisk gør en forskel på længere sigt – og intet kan opfylde dine fantasier og tilfredsstille din partner mere end en mand fyldt med selvtillid, der ved hvad han laver! Nu kan du have den længde og tykkelse som du altid har drømt om og blive den ultimative, mandige version af dig selv med Fetish Fantasy Hollow Strap-On with Balls. Sig farvel til pinlige afbrydelser midt i sengegymnastikken og sig goddag til et selvtilfredst smil fra din partner!

Dette komfortable, elastiske harness kan nemt justeres så det kan tilpasses de fleste størrelser, mens den 28 cm lange, phthalatfrie PVC dildo vil ramme alle de rigtige punkter på din krop – hver eneste gang. Denne dildo er perfekt til mænd, der lider af rejsningsproblemer, eller for tidlig sædafgang, eller blot til mænd, der leder efter et lille ekstra krydderi i soveværelset, der kan forfriske det næste samleje.

Det bedste af det hele? Du kan stadig nyde fræk og ophidsende ansigt-til-ansigt sex og sikre, at i begge opnår en fantastisk orgasme – selv når du allerede er færdig eller ikke kan få rejsning!

Strap-On dildoen er kropssikker, fri for latex og kan bruges sammen med både vandbaserede- og silikonebaserede glidecremer. Rengøring af sexlegetøjet efter de frække lege er hurtigt og nemt – alt du skal bruge er en god, effektiv toycleaner og lidt varmt vand.

Dildoen er håndlavet med realistiske detaljer og teksturer for at sikre en autentisk følelse.

Yderligere information

Vægt 375 g
Størrelse 95 x 330 x 160 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.