FETISH FANTASY GOLD CHAIN NIPPLE CLAMPS Brystklemmer med kæde

Elsker du kinky sex og pirrende smerte? Så er Fetish Fantasy Gold Chain Nipple Clamps det rette redskab til at sætte stemningen for aftenen – uanset om du er alene eller sammen med en partner.

Brystklemmerne kan nemlig bruges både til onani, eller sex sammen med en partner, for ekstra stimulation på et af kroppens mest følsomme områder.
Udover at være pirrende, så er de også utroligt smukke når de påføres. Det er uden tvivl et meget ophidsende syn.

Selve klemmerne er lavet af slidstærkt metal, der er “omfavnet” af blødt gummi for at skabe usædvanlig komfort. Dette gør dem desuden velegnet til både nybegyndere og fetish enthusiaster.

Trykket, som brystklemmerne klemmer med kan justeres ved hjælp af skruerne, der sidder på klemmerne.

Brystklemmerne kan bæres for sig selv, eller under tøjet hvis man ønsker at udforske den spændende verden af offentlig leg og pirren.

137 Kr.

Varenummer: 603912340457 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Disse Gold Chain Nipple Clamps fra Fetish Fantasy-serien er det perfekte sex tilbehør, uanset om de skal bruges til hede onaniseancer eller frække parlege.

På et splitsekund kan man live stemningen op og ikke blot ophidse sig selv, men også sin partner. Hver gang kæden bevæger sig, vil brystklemmerne blidt stimulere brystvorterne på en helt fantastisk måde. Hvis du lader den, så vil den forførende smerte sende dig til ren ekstase.

Disse brystklemmer er nærmest et kunstværk for sig selv. De er flotte at bære for sig selv og kan, med sit stilfulde guld design, fungere som et form for smykke. De kan bæres under tøj, hvis man ønsker at pirre sig selv i offentligheden, eller bruges under sex for ekstra stimulation.

Der er også tænkt på detaljerne da man designede klemmerne. De er nemlig fremstillet i slidstærkt metal, så de kan klare selv de vildeste gyngeture med partneren. For at få ultimativ komfort på klemmerne er de “omfavnet” af blødt gummi, der vil føles utrolig behageligt – og pirrende – mod huden.

Hvis smerten bliver for meget, eller du blot ønsker at lette trykket for variation og pirren, så gøres dette også utrolig nemt. På selve klemmerne sidder der nemlig nogle skruer, der kan justere trykket.
Dette gør også sexlegetøjet utroligt sikkert, hvis man pludseligt ønsker at stoppe. Derfor kan nybegyndere sagtens springe ud i det og få glæde af disse frækkerter.
Andre, mere erfarne fetish enthusiaster vil også stadig få glæde af disse klemmer, da de selv kan bestemme trykket. Hvis man er erfaren og kender sine grænser kan man sågar lade sin partner tage styringen over trykket på klemmerne – og derved også stimulationen.

Et lille produkt – med stor effekt. Gold Chain Nipple Clamps er uden tvivl et kvalitetsprodukt, hvor du får stor nydelse for pengene. Så hvad venter du på? Vær nysgerrig og udforsk dine vildeste sider!

Yderligere information

Vægt 55 g
Størrelse 26 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.