FETISH FANTASY EXTREME THE INTRUDER HOOD

Med Fetish Fantasy Extreme The Intruder Hood fra Pipedream kan du udleve alle dine rollespilsfantasier og skræmme din underdanige partner, hvilket for alvor vil få jeres begges adrenalin til at pumpe i blodet. Med denne hue vil stemningen for sengegymnastikken med garanti allerede være lagt!

Fremstillet i blødt, falsk uld for komfort selv under de længerevarende rollespil. Huen er strækbar og kan derfor nydes af de fleste hoved-størrelser. Produktet er et unisex produkt og kan altså nydes af både mænd og kvinder.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912741384 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Tag dine mest kinky rollespilsfantasier til det ekstreme med denne Fetish Fantasy Extreme The Intruder Hood fra Pipedream.

Ønsker du at skræmme din underdanige partner i en ophidsende leg, så er du kommet til det rette produkt. The Intruder Hood vil nemlig give din partner en forskrækkelse, og jer begge et pirrende adrenalinkick, når først du har taget huen på. Det er en følelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet – og som bare skal prøves!

Huen er fremstillet af super blødt, falsk uld, der gør den yderst behagelig at bære – også under de længerevarende rollespil.

Huen har en oval-formet åbning, der sikrer at dine øjne kan se reaktionen fra din partner og alt omkring jer. Der er ingen tvivl om, at du vil hypnotisere din partner hver gang i får øjenkontakt!

Det bedste af det hele? Du vil under hele legen forblive mystisk og anonym hver gang din underdanige partner ryste i ren forventning om, hvad der mon vil ske om et øjeblik.

Huen passer til de fleste hoved-størrelser, da den er meget strækbar. The Intruder Hood er et unisex produkt, hvilket betyder at både mænd og kvinder kan bære – og nyde fordelene ved den.

Yderligere information

Vægt 140 g
Størrelse 200 x 120 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.