FETISH FANTASY EXTREME HOME INVASION

Har du nogensinde haft en fræk fantasi om et uventet besøg? Med Fetish Fantasy Home Invasion Hood kan du, eller din partner, blive anonym og mystisk på et splitsekund. Spændingen om, hvad der mon skal ske næst vil være utroligt pirrende og ophidsende for jer begge!

Huen er fremstillet i falsk uld, der er utrolig behagelig at bære. Home Invasion Hood passer til de fleste hovedstørrelser og kan derfor nydes af både mænd og kvinder.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912741377 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Tag dine frækkeste, mest kinky rollespilsfantasier til det ekstreme med Fetish Fantasy Home Invasion Hood. Med denne hue på hovedet, vil alle dine vildeste fantasier kunne udleves!

Med denne hue kan du blive 100% anonym overfor din partner og opnå et mere autentisk rollespil. Nyd synet af din skræmte, underdanige partner, når først du bærer huen!

Har du nogensinde haft en fantasi om, at nogle skulle komme og besøge dit hjem når du mindst venter det? At du er den, der kommer på besøg? Eller elsker du bare at tilføje den vilde følelse af adrenalin i blodet til sengegymnastikken? Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at både bæreren af huen og den underdanige partner vil få sig et adrenalin-kick, og en seksuel oplevelse, som aldrig før.

Huen er fremstillet i super blødt, falsk uld, der gør den yderst komfortabel at bære, selv når sengegymnastikken varer længere.

Huen er udstyret med to huller for øjnene, så du kan nyde alle vinkler af legen, og et for munden, så du kan trække vejret frit. Det betyder også, at du kan se, tale og dominere din partner præcis som du ønsker det. Synet af at se din partner ryste i ren forventning om, hvad der mon skal ske næst, vil være enormt pirrende for dig – og din partner!

Huen passer til de fleste størrelser og er et unisex produkt, hvilket betyder at både mænd og kvinder kan bære huen.

Yderligere information

Vægt 130 g
Størrelse 205 x 120 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.