FETISH FANTASY EXTREME DELUXE BALL GAG & NIPPLE CLAMPS

Ønsker du at få ultimativ magt over din partner? Så er Fetish Fantasy Extreme Deluxe Ball Gag & Nipple Clamps produktet, som kan gøre alle dine fetish fantasier til virkelighed!

Juster de hårdføre nipple clamps på din uartige partner og mærk begæret vokse i vedkommende! Du bestemmer hvornår de kan nyde deres orgasme! En magt, der vil ophidse dig som aldrig før!

Sættet består af nogle stropper, der er fremstillet i vinyl, en gag, der er fremstillet i kropssikkert PVC samt kæder og klemmer der er fremstillet i hårdført metal og gummi.

247 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912323573 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Med Fetish Fantasy Extreme Deluxe Ball Gag & Nipple Clamps kan du drille og pirre din partner på et af kroppens mest følsomme område; nemlig brystvorterne. Nu kan alle dine dominans-fantasier blive til virkelighed!

Hvis du har en fantasi om få magten over din partner og vedkommendes orgasme, så har du her muligheden. Med disse nippe clamps og ball gaggen vil du drive din partner til vanvid, hvor det eneste de vil tænke på er, at nå sit klimaks. De kan ikke gøre noget, de kan ikke sige fra, du bestemmer 100%. Det er en magt, der vil være utroligt ophidsende at være i besiddelse af.

Takket være skruerne på de frække nippe clamps vil du kunne justere på trykket af klemmerne og altså hvor intenst stimulationen skal være for din partner. Er din partner uartig kan du på denne måde “straffe” dem yderligere ved at gøre vedkommende mere opstemt og derfor også mere frustreret – på den helt perfekte måde.

Gaggen består af en 4,44 cm bred gummibold, der er fremstillet i kropssikkert PVC, som der er forbundet med en fast læder strop, der passer til de fleste kropsstørrelser. De to nipple clamps med lænker er fremstillet i slidstærkt metal clips, der er overdækket med blødt gummi for maksimal komfort, selv under de længerevarende fetish lege. Dette gør dem yderst velegnet til nybegyndere, eller blot til fetish enthusiaster, der ønsker lidt variation i deres frække fetish lege.

Det er vigtigt, når man eksperimentere med kinky lege, at man har et sikkerhedsord, eller sikkerhedstegn, som kan gives under de mere ekstreme fetish lege. På denne måde sikrer man, at begge partner er med på legen, nyder det og derfor får det bedste ud den.

Hvis du leder efter et godt nybegynder fetish sexlegetøj, så er der ingen tvivl om at du er kommet til det rette produkt. Fetish Fantasy Extreme Deluxe Ball Gag & Nipple Clamps vil nemlig pifte enhver sengegymnastik op ved at skabe en ny, spændende og kinky stemning!

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 205 x 115 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.