FETISH FANTASY EXTREME BALL STRETCHER

Med Fetish Fantasy Extreme Ball Strecther kan du opleve en helt ny form for nydelse; nemlig den pirrende fornemmelse af at dine testikler bliver tynget nedad af metal vægte. Tyngden vil få din krop til at kæmpe hårdere for at trække sig sammen ved orgasme, hvilket resulterer i en hårdere orgasme, som du ikke før troede var mulig!

Sættet er kropssikkert og fri for phthalater. Knapper, vægte og kæder i sættet er fremstillet af metal, mens selve “faldskærmen” er fremstillet i behageligt vinyl – så du ikke oplever ubehag under de længerevarende lege.

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Nu har du muligheden for at opleve de mest ekstreme orgasmer nogensinde, takket være Fetish Fantasy Extreme Ball Stretcher!

Det er utroligt nemt at bruge denne ball stretcher; alt man skal gøre er, at putte denne slidstærke manchet rundt om sine testikler, hvorefter man vil kunne mærke en pirrende tyngde af 113 gram kraft, der er jævnt fordelt på tre metal lod. Både begyndere og erfarne fetish enthusiaster kan få glæde af denne forførende sag og justere tyngden på metal vægtene, som man ønsker, da de nemt kan skrues af og på.

Typisk når man får en orgasme, vil pungen trække testiklerne ind til kroppen. Ved at strække og begrænse denne trækning med Fetish Fantasy Extreme Ball Stretcher, vil kroppen prøve endnu hårdere at trække sig sammen, hvilket resultere i en hårdere orgasme – hårdere, end du har oplevet før. Mænd elsker følelsen af at deres testikler hænger længere nede og svinger mere end nogensinde før!

Vælg en vægt der er rigtig for dig og øg vægten og øg trækket fra pungen efterhånden som du bliver mere og mere erfaren. De tre metal vægte er udstyret med en skrue mekanisme, der gør den yderst nem at bruge og der tillader dig at få fuld kontrol over størrelsen på trækket af dine testikler. Vi anbefaler, at man starter med en vægt og langsomt arbejder sig opad, for den bedste oplevelse. Når først dine testikler hænger lavt, vil du være mere end klar til at opleve maksimal nydelse!

Fetish Fantasy Extreme Ball Stretchers vægte, kæder og knapper er fremstillet af metal, mens selve “faldskærmen” er fremstillet i vinyl. Produktet er desuden phthalatfrit.

Yderligere information

Vægt 205 g
Størrelse 205 x 115 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.