FETISH FANTASY DELUXE VIBRATING PENETRIX STRAP-ON 19 cm

Med Fetish Fantasy Deluxe Vibrating Penetrix Strap-on kan du tilbyde din partner fantastisk nydelse, alt imens du selv bliver stimuleret af utroligt ophidsende vibrationer og g-punkts massage. Det er den perfekt win-win situation!

Dobbeltdildoen er fremstillet i PVC, fjernbetjeningen til bullet vibratoren er fremstillet i ABS-plast, mens harnesset og masken er fremstillet i blødt og behagelig nylon for komfort.

Dildoens vibrator er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger i sættet.

457 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912360202 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Har du nogensinde drømt om at have hænderne fri, alt imens du forkæler din partner – og samtidig også dig selv? Det lyder som en urealistisk drøm, men takket være Fetish Fantasy Deluxe Vibrating Penetrix Strap-on er dette nu muligt.

Ja, det er sandt; nu kan du nyde håndfri stimulation og fræk ansigt-til-ansigt sex, hvor i begge bliver forkælet fra top til tå, med Deluxe Vibrating Penetrix Strap-on.

Denne frække vibrerende strap-on dildo er smart designet med kurver, der har de helt rigtige vinkler, der vil forkæle din krop bedst muligt. Denne dobbelte strap-on dildo bliver oppe i hende, der bærer strap-on dildoen, og stimulerer hende ved hvert passionerede stød. Hun får altså nydelse af strap-on dildoen, mens hun selv giver sin partner nydelse. Det er den perfekte win-win for alle parter!
Den indvendige dildo har desuden den helt rette vinkel til at ramme bærerens g-punkt uden problemer og fylde hende med ren nydelse.
En kraftfuld bullet vibrator med multi-hastighed vil sende fantastiske vibrationer gennem den indvendige dildo. Vælg den hastighed der passer perfekt til dig og lad de lydløse vibrationer forføre og lokke dig til det mest eksplosive klimaks!

Det super strækbare harness er justerbart og kan justeres til at passe til de fleste størrelser. Det sørger for at holde alt på plads, selv når sengegymnastikken bliver intens.

Sættet er phtalatfri og kropssikkert, så du og din partner kan nyde bekymringsfrit. Begge dildoer er nemlig fremstillet i PVC, Masken og harnesset er fremstillet i nylon, mens fjernbetjeningen til vibratoren er fremstillet i ABS-plast.

Strap-on dildoens bullet vibrator er batteridrevet og kræver 2 x AA batterier, der ikke medfølger i sættet.

Yderligere information

Vægt 610 g
Størrelse 160 x 280 x 100 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.