FETISH FANTASY CURVED DOUCHE

Fetish Fantasy Curved Docuhe er til dig, der er helt vild med at lege med væsker, eller til dig, der gerne vil forberede dig på at udforske den spændende verden af anal sex – uden nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Docuhen består af en pumpebold, hvor vandet fyldes i og en slange, der ramme steder man normalvis ikke kan nå. Følelsen af vandet oppe i en vild føles utroligt ophidsende og vil derfor vil douchen også kunne bruges til frække lege med væsker sammen med en partner. Takket være det medfølgende blindfold vil stimulationen føles endnu mere intens.

Douchen er fremstillet i lækker PVC, der er fri for ftalater og derfor også kropssikker. Produktet er unisex og kan nydes af både kvinder og mænd.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Takket være Pipedream Fetish Fantasy Curved Douche har det aldrig været nemmere at rengøre sig selv, så man er frisk og klar på en masse spændende anal stimulation.

Douchen rengører anus ved hjælp af vand, der hverken føles ubehageligt eller generende og er det bedste redskab til at forebygge ubehagelige overraskelser midt i akten. Med denne lille mirakelmager vil man kunne nyde og udleve alle sine vildeste anal fetish fantasier!

Douchen er designet til at bringe nydelse og samtidig være praktisk. Denne silikone rengørings “bold” er utrolig komfortabel, nem at bruge og enormt sikker at bruge, hvilket også gør den yderst velegnet til nybegyndere.

Klemme-bolden er blød og bøjelig, hvilket gør det nemmere at skrue “slangen” på dens top.
Den kurvede slange er designet til at stimulere de områder, der er enomt svære selv at kunne nå, hvilket resulterer i en helt unik stimulation, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Nu kan du nyde og blive ren, både i analt -og vaginalt.

Douchen er enormt nem at bruge. Man skal blot fylde bolden med vand og derefter klemme bolden for at frigive vandet. Man frigiver først vandet når slangen er placeret ordentligt i anus. Når vandet er kommet op skal man vente et par minutter og lade vandet blive oppe i anus. Når tiden er gået lader du vandet løbe ud mens du sidder på toilettet. Dette gentages indtil det vand der kommer ud er helt klart og rent.

Vi anbefaler, at man altid rengører sin douche efter hvert brug for at sikre 100% hygiejne og sikre, at man ikke oplever ubehagelige gener efterfølgende. Dette gøres heldigvis nemt med en god antibakteriel toy cleaner samt lidt varmt vand.

Med i pakken får du desuden et gratis blindfold, der er perfekt til dem der elsker leg med væsker. Docuhen kan nemlig bruges både vaginalt og analt og kan også blot benyttes for at nyde den pirrende fornemmelse af at fyldes ud og vække alle sanserne i kroppen. Med blindfoldet tilføjer man dog spænding til legen, da man ikke ved hvor vandet ender henne. Det er også en perfekt måde at skabe en ophidsende stemning inden fræk analsex og samtidig forberede sig på den.

Yderligere information

Vægt 240 g
Størrelse 215 x 140 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.