FETISH FANTASY BLINDER MASK LÆDER

Frarøv din partners synssans og mærk forskellen; denne Fetish Fantasy Blinder Mask i læder vil nemlig styrke din partners andre sanser, hvilket betyder at stimulation vil føles mere intens end nogensinde før!

Sættet er fremstillet i metal og behageligt vinyl, der gør blindfoldet yderst behageligt at bære – selv under de længerevarende lege. Blinder Mask er desuden justerbart og passer til de fleste størrelser. De to klapper kan glides rundt om stroppen og på den måde tilpasse sig det enkelte hoved.

Blindfoldet er et unisex produkt og kan derfor nydes af både kvinder og mænd.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Sluk lyset og påbegynd de spændende, ophidsende fetish lege med denne kinky Fetish Fantasy Blinder Mask i læder. Nu kan alle dine frækkeste fetish fantasier udleves!

Den bælte-lignende strop i vinyl kan justeres og tilpasses de fleste størrelse, mens de runde klapper kan glide rundt på stroppen for at sikre en perfekt tilpasning til den enkelte. Når først man har klapperne for øjnene er det total mørke man møder.

Den er fast nok til at kunne sidde hvor den skal under de frække lege – også når det går vildere for sig. Undersiden af klappen er desuden utrolig blød og vil derfor være utrolig komfortabel mod din hud.

At eksperimentere med sensorisk berøvelse er en perfekt møde at styrke dine andre sanser og på denne måde forstærke enhver stimulation og nydelse, som man modtager.

Kombiner dette kinky blindfold sammen med andre fetish fantasy sexlegetøj eller andet tilbehør, såsom pirrende piske eller forførende fjerduske, for endnu mere sjov! Produktet er unisex og kan derfor bruges af både kvinder og mænd. Sættet er fremstillet i vinyl og metal.

Yderligere information

Vægt 70 g
Størrelse 170 x 80 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.