FARMERS MAIS VIBRATOR

Farmers Mais er en multi-speed vibrator formet som en majskolbe, for at du kan udleve dine vildeste fantasier. Takket være denne pirrende vibrator kan du nemlig mærke på egen krop, præcis hvordan det vil føles at udforske de smukke majsmarker!

De små majs vil pirre ved penetrering, mens de pulserende vibrationerne vil intensivere stimulationen fra vibratorens form.

Vibratoren er fremstillet i TPR og ABS, der begge er ftalatfri. Kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4024144560370 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Elsker du majsmarker og har især majskolberne en helt speciel plads i dit hjerte, så er der ingen tvivl om, at du vil elske Farmers Mais Vibrator. Bondemanden har nemlig høstet den helt perfekte majskolbe og krydret den med lækre vibrationer, for at du kan komme på en helt fantastisk rejse, hvor du rider gennem de “ujævne majsmarker”. For hvert lille bump, vil du blive forført tættere på det ultimative klimaks!

Vibratoren er formet præcis som en majskolbe. De små majs vil pirre ved penetrering og denne følelse vil intensiveres af de pulserende vibrationer. En følelse, der bare skal opleves! Vibratoren tilbyder desuden multi-speed vibrationer, så man kan eksperimentere og variere imellem forskellige hastigheder.

Vibratoren er 24 cm lang, og har en diameter på 4 cm. Materiale: TPR, ABS, phthalat-fri. Bruger 2 stk AA batterier, som ikke er inklusive.

Yderligere information

Vægt 265 g
Størrelse 65 x 80 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.