FANTASY X-TENSION BEGINNER’S POWER CAGE

Fantasy X-tension Beginner’s Power Cage fra Pipedream kan forvandle din penis til den rene nydelsesmaskine på et splitsekund samtidig med at din partner også bliver pirret.

Dette pirrende Power Cage er et sundere, mere sikkert og mere overkommeligt alternativ til dyre operationer eller piller, der er fyldt med mange risici. Fantasy X-tension vil nemlig give dig den største, tykkeste erektion og mest fantastiske nydelse end du nogensinde har kunnet forestille dig!

Udstyret med en kraftfuld bulletvibrator, der stimulerer klitoris. Samtidig giver X-tension mere spilletid og tid til at forkæle hinanden, da den forlænger erektionen – ligesom en penisring. Tag denne pirrende sag med på badeværelset for endnu flere spændende oplevelser – den er nemlig vandtæt.

Det fløjlsbløde Power Cage er fremstillet i kvalitets silikone, der er fri for farlige ftalater. Bullet vibratoren er desuden fremstillet ABS-plast samt Polyurethane, der også er fri for ftalater.
Vibratoren på X-tension er batteridrevet og kræver 3 x LR44, der er inkluderet. Toycleaner og Lotion indkluderer også. Længden på X-tension 12 cm, bredden 3,3 cm indvendige diameter 3,8 cm.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hat du altid ønsket et produkt, der kan forlænge “spilletiden” sammen med din partner, men som samtidig også er utroligt ophidsende at bære? Så er der ingen tvivl om, atl Fantasy X-tension Beginner’s Power Cage fra Pipedream vil blive din – og din partners – nye bedsteven.
For Ikke nok med, at den lidt strammere fornemmelse omkring penis er utroligt pirrende, så er X-tension også udstyret med en lille bullet vibrator, der kan tilbyde effektiv klitoris stimulation.

X-tension er det perfekte alternativ til risikofyldte operationer og piller med bivirkninger – det er nemlig mere sikkert og så er det også billigere. Du får din drømmepenis der hvor du har brug for den – nemlig under sengegymnastikken. Den sørger ikke kun for at erektionen er tykkere og længere – men også at den i det hele taget er der. Derfor er det også den perfekte løsning til mænd der lider af rejsningsproblemer. Resultatet af et benytte denne frække sag er noget som både du og din partner vil kunne få glæde af!

Fantasy X-tension Beginner’s Power Cage er den ultimative, parvenlige, penis forlænger. Med hver cm af din penis omgivet af dette silikone bur vil du med sikkerhed vedligeholde stenhårde erektioner og forlænge den sjov i har sammen mens du stimulerer din partner.
Den fleksible, strækbare strop til testiklerne forlænger ejakulation. Det er en utrolig pirrende følelse, der vil ende med eksplosive klimaks.
Det hygiejniske bur til penisskaftet efterlader penis fri og åben til at kunne føle hver eneste følelse. På denne måde kan man nyde den naturlige berøring af ens partner.

Du vil opdage tyk, dunkende erektioner og din partner vil elske burets ekstra stimulering. Den vibrerede klitoris stimulator aktiverer en kildende fornemmelse og leverer direkte stimulation til et af de mest følsomme områder på kroppen. Bare et klik på den kraftfulde, vandtætte bullet vibrator og du vil få dem til at komme hårdere end nogensinde før! Prøv den i badet eller i et spa og forvandl badetid til den rene selvforkælelse.

Beginner’s Power Cage er fremstilet af hygienisk elite silikone, der tilføjer ekstra stimulation til oplevelsen. Bullet vibratoren er fremstillet af ABS-plast samt Polyurethane. Alle materialerne er fri for ftalater, hvilket gør den yderst kropssikker. Bekymringsfri sex er nemlig den bedste af slagsen!

At rengøre denne sag er let som en leg! Der er nemlig en toy cleaner indkluderet. Et par sprøjt med den samt lidt varmt vand på legetøjet, hverefter man tørre det af – og så er den 110% klar til næste gang at lysten pludselig opstår. Nemmere bliver det næppe!

Med dette Power Cage bur er 12 cm i længden, 3,3 cm i bredden og har en indvendig diameter på 3,8 cm.

Vibratoren er batteridrevet og kræver 3 x LR44 batterier, der er inkluderet. Toycleaner og lotion er desuden også inkluderet.

Hvis man ønsker en større og tykkere erektion, hvorfor så ikke inddrage ens partner, så vedkommende også kan få glæde af det? Fantasy X-tension Beginner’s Power Cage fra Pipedream er uden tvivl et must-have i ethvert hjem – hvis man altså ønske en helt fantastisk og utrolig spændende nydelse!

Yderligere information

Vægt 115 g
Størrelse 170 x 105 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.