FANTASY COCK RING HARDCORE SILICONE COCK BLOCKER

Hvis hvem der bestemmer ved at låse din partners mest intime del inde med Fantasy Cock Ring Hardcore Silicone Cock Blocker fra Pipedream.

Fastgør låsen, gem nøglen og sørg for, at din partner holder sin penis der hvor den hører hjemme! Det er den perfekte start på en fræk BDSM-leg. Med denne i hånden har man den fulde magt over sin partner!

Det ekslusive kyskhedsbur er fremstillet af Pipedream’s egen kropssikre, ftalatfri kvalitets silikone og er designet til at være utroligt behageligt når man bærer det i længere tid.
Selve ringen er lavet af rustfrit stål.
Når kyskhedsburet ikke er låst er det utrolig let at bære, fleksibelt og åndbart.

Penisringen er justerbar fra 4,3 cm til 5 cm i diameter. Sleevet er 4 cm i diameteren. Toycleaner og lotion er inkluderet.

347 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912358643 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Udlev dine vildeste fetish fantasier med Fantasy Cock Ring Hardcore Silicone Cock Blocker fra Pipedream. Nu kan du vise hvem der “har bukserne på” i en fræk BDSM-leg.

Det er nemt og enkelt at have den ultimative magt over din underdanige partner. Alt du skal gøre er, at fastgør låsen, gem nøglen væk og sørg for at din partner adlyder dig og holder sin penis hvor den hører hjemme!

For at være så behagelig som overhovedet muligt når man bærer kyskhedsburet over længere tid, er det fremstillet af silikone af allerhøjeste kvalitet. Silikonen er fri for farlige ftalater og derfor sikker for kroppen at bruge.
Buret er utroligt let at bære, er fleksibelt og åndbart, men når først låsen er låst vil dit “offer” ikke kunne få en erektion uanset hvor tændt vedkommende er! Det vil være en utrolig ophidsende fornemmelse, både for den dominante og den underdanige.

Fantasy Cock Ring Hardcore Silicone Cock Blocker er udstyret med en fast, justerbar ring af rustfri stål der vikler sig rundt omkring hele din underdanige partners skaft og efterlader penis låst inde i det åndbare silikone sleeve.

På grund af sin utrolige komfort er dette ventileret silikone kyshedsbur det ultimative kyskhedsudstyr – både for nybegyndere og fetish entusiaster. Nyd begejstringen over at have låst din elsker inde, eller giv kontrollen videre og aflever nøglerne!

Buret er nemt at vaske, er kropssikker og super hygiejnisk. Udluftningshullerne tillader dig at vaske din underdanige partners intimdele mens de stadig bærer det.
Ringen på buret er lavet af rustfrit stål af allerhøjeste kvalitet.
Silikone sleevet har desuden et lille hul, så man kan urinere mens man bærer buret. Kyshedsburet kan derfor også bæres under tøjet for en fantastisk, enestående oplevelse.

For at påsætte silikone sleevet til metal ringen skal man sikre sig, at metal ringens åbning vender opad. Derefter skal man lade begge par af silikone stropperne glide på ringen. Når man har gjort dette skal man vælge en af de tre huller og montere en af låsene. Og så er man ellers klar til at udleve de dybeste, frækkeste og mest kinky fantasier!

Penisringen er justerbar og diameteren strækker sig fra 4,3 cm til 5 cm. Sleevet har en diameter på 4 cm.

Forkæl dig selv, og din partner, med et pirrende sexlegetøj, der vil gøre jer begge vilde i varmen – forkæl med Fantasy Cock Ring Hardcore Silicone Cock Blocker fra Pipedream!

Yderligere information

Vægt 185 g
Størrelse 170 x 80 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.