EVE AFTER DARK VIBE HONEY G-PUNKT VIBRATOR

Eve After Dark Vibe Honey G-punkt vibrator er til kvinden, der ønsker at få et af kroppens mest følsomme områder forkælet med en god og effektiv g-punkts massage.

Denne metallic vibrator har et tykt, vinklet hoved, der sørger for at ramme g-punktet og stimulere det helt perfekt – hver gang.

For at krydre oplevelsen yderligere er der tilføjet utroligt ophidsende vibrationer, der intensiverer g-punkts massagen fra vibratorens hoved og derved skaber en helt unik og fortryllende nydelse.
Eksperimenter med din nydelse – og varier imellem vibratorens forskellige vibrationshastigheder. I en fræk parleg kan man lade sin partner overtage styringen over vibratoren.
Udstyret med et lille dreje håndtag, der er placeret på bunden for nemt at kunne kontrollere de kraftfulde vibrationshastigheder.

Eve After Dark Vibe Honey G-punkt vibrator kan også nydes i badet, da den er vandtæt. Vibratoren kræver 2 x AA-Batterier, der ikke er inkluderet.

Fremstillet i PVC, der er ftalatfri. Længden på vibratoren er 17,7 cm, mens diameteren er 3 cm.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 51021750092 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Leder man efter intens og målrettet g-punkt stimulation, så er man kommet til det rette sted. Eve After Dark Vibe Honey G-punkt vibrator er nemlig specialiseret til at kunne ramme g-punktet perfekt – hver gang.

Hold fast – for det bliver en intens, men utrolig nydelsesrig tur.
Vibratoren er nemlig udstyret med et stort, tykt hoved, der giver en lige så bred stimulering på g-punktet. Da den er tyk vil stimulering også have lidt tyngde, hvilket vil føles helt ubeskriveligt dejligt.
Vibratoren har et lille “knæk” der gør det endnu nemmere at ramme g-punktet på nul komma fem og sørger samtidig for at forkæle væggen i vagina.

Når først du mærker nydelsen fra vibratoren, vil du ikke have lyst til noget andet. Alt du kan tænke på er den intense orgasme, der nærmer sig!

Men det er ikke kun vibratorens form, der sørger for ultimativ stimulering – det er selvfølgelig også den kraftfulde motor i vibratoren, som du skal takke. Den har nemlig en række enormt pirrende vibrationshastigheder, som du kan vælge og vrage i mellem. Dette giver også muligheden for at eksperimentere sig frem og finde den hastighed, der gør en helt vild i varmen. De pulserende vibrationer bliver heller aldrig kedelige, da man kan variere mellem dem alt efter hvilken stemning man er i.

Det er super nemt at skifte vibrationshastigheden. Alt man skal gøre er, at dreje på skiven, der er placeret på bunden af vibratoren og så vil man kunne mærke de forskellige, kraftfulde vibrationer! Nemmere bliver det ikke!

Hvis du ikke kan få nok af denne lækre sag – hvilket du ikke vil komme til – så kan du heldigvis tage denne frække sag med under bruseren. Den er nemlig vandtæt og altid klar på en våd omgang. På denne måde får du også piftet stemningen op for det daglige bad, så det går fra at være en kedelig pligt til at være et højdepunkt i den travle hverdag! Bedre win-win situation skal man lede længe efter!

Vibratoren er fremstillet i PVC, der er fri for farlige ftalater. Materialet tilpasser sig desuden kroppens temperatur for maksimal komfort. Det eneste man skal tænke på er den stimulation som man modtager!

Yderligere information

Vægt 125 g
Størrelse 40 x 123 x 295 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.