EVE AFTER DARK BULLET BLUSH PINK 8 cm

Takket være Eve After Dark Bullet Crimson og sin diskrete størrelse på 8 cm, kan du tage din nydelse med overalt – også i badeværelset for en frisk dukkert eller et forfriskende brusebad.

Vibratoren tilbyder forskellige vibrationshastigheder, som man kan eksperimentere med. Den er batteridrevet og kræver 3 x AG13 batterier, der medfølger.

Længden på bullet vibratoren er 8 cm, mens omkredsen er 5,7 cm. Diameteren er desuden 1,9 cm.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 51021750054 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Eve After Dark Bullet Crimson er med sine 8 cm umiddelbart en lille bullet vibrator, der udenpå ser uskyldig ud, men der i virkeligheden er det rene sex monster, når man først tænder for dens pirrende, pulserende vibrationer. Nu kan du tage din nydelse med dig overalt!

Føl dig sofistikeret og eksklusiv med denne lille, stilfulde og diskrete metalliske vibrator.

Takket være vibratorens nemme “Push-4-Play” system, hvor du blot skal trykke på en knap for at aktivere vibrationerne, tager denne frække sag arbejdet ud af selvforkælelse, så alt du skal tænke på er, at nyde.

Vibratoren er udstyret med utroligt pirrende multi-speed vibrationer, der tilbyder et komplet udvalg af erotisk opfyldelse. Takket være multi-speed vibrationerne kan du desuden variere og eksperimentere med de forskellige vibrationshastigheder og derfor finde den perfekte rækkefølge eller blot den helt perfekte hastighed, der vil resultere i himmelske orgasmer – hver gang. Alt i alt gør dette vibratoren perfekt til målrettet stimulation, der vil leverer ophidsende vibrationer til alle de rigtige punkter på din krop!

Vibratoren er formet med en spids for nem og behagelig penetrering. Fremstillet i ABS-materiale, der gør produktet hypoallergen og ikke-giftigt. Materialet er desuden vandtæt, så du kan rykke dine frække lege hvorend du ønsker det – også under bruseren!
Sidst er vibratoren batteridrevet og kræver 3 x AG13 batterier, der medfølger.

Bullet vibratoren er 8 cm i længden, 5,7 cm i omkredsen samt 1,9 cm i diameter.

Yderligere information

Vægt 40 g
Størrelse 30 x 90 x 150 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.