EROLUTION SUPERFCKR+ THE ORIGINAL MEGA TIGHT

Erolution Superfckr the Original Brown er et onaniprodukt til manden, der vil have den pirrende følelse af en vaskeægte vagina, når som helst. Superfckr er altid klar når lysten opstår.
Produktet er fremstillet af medicinsk silikone, der føles fløjsblød mod huden og som blot vil pirre yderligere. Silikonen er fthalatfri og derfor hudvenligt.
Det lækre kvalitetssilikone er yderst fleksibelt og vil tilpasse sig kroppens temperatur, så den altid er behagelig under brug. Derfor vil den kunne bruges af mange størrelser.
Længden på masturbatoren er 16,5 cm mens diameteren på “indgangen” er 1,2 cm, der kan strækkes.

337 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8717903270813 Kategorier: , ,

Beskrivelse

SuperFckr er til perfekt til singlemanden, der savner følelsen af en en stram vagina, eller manden der mangler en at “trøste” sig med når kæresten ikke er nærheden.

Når man først har taget SuperFckr i brug, så vil man ikke ønske sig noget andet. Masturbatoren sender nemlig brugeren direkte til den syvende himmel ved hjælp af mindst lige så himmelske orgasmer.

Med Erolution SuperFckr The Orginal Mega Tight får du et mega stramt onaniprodukt. Hvis man tænder på en snæver kvinder, er det derfor det perfekte produkt.

Men mastubatoren har ikke blot et autentisk look med flotte detaljer såsom de ophidsende skamlæber, den føles også som den ægte vare. Den er nemlig fremstillet i blødt silikone, der vil føles som præcis som ægte, blød hud. Silikonen er desuden fri for farlige fthalater, og derfor sikker for kroppen, så du slipper for at bekymre dig.

Elsker du følelsen af en stram vagina?
Så er du kommet til det rette sted. For klemmer du på masturbatoren vil du kunne mærke, hvor stram hun føles. Hun er stram, hun er altid klar og skabt udelukkende for din fornøjelses skyld – hvad er der ikke at elske?

Og det er ikke det eneste man kan glæde sig til.
For Inde i selve masturbatoren er den udstyret med en masse riller, præcis som den ægte vare, der vil pirre brugeren til ukendelighed. Alle disse små detaljer vil gøre oplevelsen med dette onaniprodukt helt fantastisk.

Derfor kan man roligt sige, at man bliver afhængig af denne frække sag. Kombinerer man en god vandbaseret glidecreme sammen med produktet vil det intensivere den frække stimulation fra onaniproduktet. Det er værd at prøve!
Vi anbefaler også, at man rengører produktet med en god toycleaner efter man har brugt det. Dette er for at vedligeholde hygiejnen på sexlegetøjet. Det vil også forlænge levetiden på produktet – så du kan få glæde af det i mange år.

Med Erolution SuperFckr får du den perfekte kombination af kvalitet og en god pris. Derfor behøver man ikke nøjes med et produkt, som man ikke bliver glad for i længden – derfor skal man vælge SuperFckr. Denne serie tilbyder desuden en masse forskellige hudfarver, så man kan få den der tænder en mest. Du har magten!

Lad SuperFckr få en plads i soveværelset – og hun vil aldrig flytte ud igen. Hvis du har en kæreste, så lad vedkommende pirre dig med sexlegetøjet – det vil garantere et frækt forspil!

Yderligere information

Vægt 730 g
Størrelse 220 x 110 x 95 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.