EASY GROW BRYSTPUMPE

Easy Grow brystpumpe gør som navnet antyder dine bryster større (Ikke en varig forstørrelse, effekten aftage langsomt i tiden efter pumpen tages af). Desuden bliver brysterne fyldigere, mere sensitive og dine brystvorter vil stritte af glæde.

237 Kr.

Beskrivelse

Ønsker du, at dine bryster fremstår større, og stritter af glæde når du er sammen med din partner? Takket være Easy Grow Brystpumpe kan dette ønske nu opfyldes!

Easy Grow Brystpumpe får dine bryster til at vokse sig større i en kort periode, der hvor du har mest brug for det; nemlig når du er intim med din elskede partner. Forstørrelsen er ikke varig og effekten vil aftage langsomt i tiden efter at pumpen tages af, men der er rigelig tid til at nyde dine nyde kvindelige træk. Brysterne bliver fyldigere og mere følsomme, så stimulation vil føles mere intenst og derfor også mere pirrende. Derfor kan brystpumpen sagtens bruges i et forspil for at skabe den helt rigtige stemning.

Pumpen vil skabe et vakuum og et tryk, som man vil kunne mærke på en behagelig måde. Det er vigtigt, at man aldrig pumper til det bliver smertefuldt for at få det bedste resultat og den mest behagelige oplevelse.

Yderligere information

Vægt 510 g
Størrelse 150 x 150 x 195 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.