DUREX LONDOM KONDOMER 100 STK

London er et kvalitets kondom med reservoir til en god pris, produceret af engelske Durex.
Kondomet har neutral duft og smag, samt forbehandlet med glidecreme, men det er en god ide med lidt ekstra vandbaseret glidecreme for en mere naturtro oplevelse.
Længde: 179mm. Bredde: 52mm. Tykkelse: 0,06 mm

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5010232090255 Kategorier: ,

Beskrivelse

Enkelt og ligetil – sådan er det nogle gange bedst.

Handler det om dit sexliv, behøver det ikke altid være så kompliceret. Hvis du blot ønsker dig nogle kondomer, der kan tilbyde maksimal komfort og sikkerhed under akten, så er der ingen tvivl om, at Durex Londom Kondomer er noget for dig!

Kondomerne er nemlig fri for distraherende dufte eller smage, så der udelukkende er fokus på den frække sengegymnastik du skal til at have sammen med din partner. Den er forbehandlet med en smule glidecreme, men vi anbefaler stadig, at man benytter en god glidecreme sammen med produktet for en vådere, vildere og mere realistisk oplevelse. Tro os, det vil du ikke fortryde – tværtimod, så vil det føles bedre end nogensinde før!

Med i pakken får du 100 Stk gode, kvalitetskondomer til en utrolig god pris, hvilket gør dem enormt budget-venlige – for sikker sex skal være for alle! Det betyder også, at du ikke hele tiden skal smutte i et supermarked og købe en lille pakke – nu har du regnfrakker til det næste lange stykke tid!

Yderligere information

Vægt 245 g
Størrelse 210 x 220 x 30 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.