Durex LITTLE DEVIL Vibrerende Penisring

Durex Play Little Devil djævelsk penisring med gode vibrationer. Djævlens frække horn stimulerer klitoris, mens den vibrerende ring giver ekstra fornøjelser for ham. Hvis du selv er ”devil in disguise” , så vil denne ring være din nye yndlings partner!

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Durex Little Devil Vibrerende penisring er perfekt til dig, der ønsker at forkæle både dig selv og din partner. Tag ikke fejl af den lille størrelse; denne frække, uartige sag frembringer stor glæde og et helt ubeskriveligt klimaks for jer begge!

Den lille djævel vil ikke kun frembringe enorm nydelse i form af pulserende vibrationer, som i begge vil nyde, men har også alle de lækre fordele som en traditionel penisring. Med den vil du nemlig opleve en hårdere, mere intens og længerevarende erektion, hvilket betyder mere tid sammen med din partner, hvor i for alvor kan forkæle hinanden.

Det indbygget batteri holder kun 30 min, og kan ikke skiftes. Durex Play er til dig som vil prøve om en vibrerende penisring ”er noget”, inden du investerer i en dyrere ring.

Yderligere information

Vægt 35 g
Størrelse 35 x 60 x 110 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.