DOUBLE DILDO DOUBLE SEX

Double dildo – dobbelt så meget sjov! Med Bestseller Double dildo double sex fra Toyz4Lovers kan du udforske den spændende – og enormt frække – verden af dobbelt stimulation.

Dette sexlegetøj er en del af den italienske producents bestseller serie og er formet som et U for at kunne stimulere både vaginalt- og analt.
Den realistiske form, med penishoved og tydelige blodårer, vil pirre brugeren til ukendelighed på to af kroppens absolut mest følsomme områder.

Dildoen er fremstillet i Jelly, også kendt som PVC og er fri for farlige ftalater. Den er desuden også hudvenlig og kan bruges på kroppen uden bekymring.

Med denne sag får du 30 cm fyldt med sjov. Diameteren strækker sig fra 2 cm til 3 cm, da penishovedet til anus er mindre.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du kvinden, der elsker dobbelt stimulation? Med Bestseller Double dildo double sex fra Toyz4Lovers får du glæde af vaginal stimulation og anal stimulation i ét sexlegetøj. Det er nemt – og super frækt!

Dette sexlegetøj er en del af Toyz4Lovers’ bestseller serie. I denne serie finder du alle brugerenes favorit sexlegetøj – der virker hver eneste gang. Med et af disse produkter i hånden kan du trygt give dem ansvaret for din nydelse. Vær forberedt på fortryllende orgasmer i massevis, for når først bestseller double dildo har fået en plads i din natbordsskuffe, vil du ikke kunne holde fingrene fra den!

Double dildo er fremstillet i blødt jelly, der vil omfavne din krop og kysse den. Den bløde fornemmelse vil være yderst pirrende og vække alle sanser i din krop. Det tilpasser sig desuden kroppens temperatur, så man slipper for chokket ved et koldt sexlegetøj under sex.
Materialet er fri for ftalater, hvilket betyder bekymringsfri sex for dig. Det er nemlig hudvenligt og derfor sikker for kroppen at bruge.

Dildoen er formet som et U for at kunne stimulere vagina og anus samtidig. Den er formet med realistiske detaljer, såsom penishoveder og tydelige blodårer, hvilket intensiverer stimulationen yderligere. Denne dobbelt stimulation kombineret med den bløde fornemmelse vil uden tvivl resultere i et fyrværkeri af et klimaks!

Det bløde jelly gør desuden sexlegetøjet yderst fleksibelt, hvilket betyder at du ubesværet kan ramme de punkter, der gør dig helt vild i varmen. For målrettet stimulation kan give dig det du vil have, lige der hvor du vil have det.

For en helt uforglemmelig oplevelse anbefaler vi, at man benytter en vandbaseret glidecreme. Den vil nemlig komplimentere den glatte, bløde overflade fra Jelly-materialet og øge følsomheden i intimområdet, så nydelsen fra dobbelt stimulationen intensiveres. Det er en oplevelse man ikke må gå glip af!

Lad dig forføre af den nye, forfriskende og frække følelse af Jelly – og gør det med maner med et produkt, der leverer ultimativ stimulation lige der hvor du vil have det. Bestseller Double dildo double sex fra Toyz4Lovers er altid kampklar til selv de vildeste ture i soveværelset!

Yderligere information

Vægt 205 g
Størrelse 73 x 120 x 190 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.