DONNA Forklæde

Er du træt af kedelig, intetsigende madlavning? Donna er et hvidt forklæde med frodig kvindekrop aftrykt, med runde hofter, fin dusk og god fyldig barm, der med garanti vil pifte både køkkenet, madlavningen og sågar dig selv op.

Forklædet er perfekt til polterabender, til dig der ønsker at give en utrolig sjov og festlig gave eller til dig, der gerne vil have samme figur som Donna, eller som blot ønsker en flot kvindekrop tæt på din egen.

57 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4024144779178 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ønsker du, at give en sjov gave til din ven, skal der holdes polterabend eller elsker du blot at have en smuk kvindekrop nær dig? Med dette Donna Forklæde er mulighederne mange – en ting er dog sikkert; forklædet er et utroligt humoristisk, festligt og frækt indslag!

Der er ingen tvivl om, at dette forklæde er et, der vækker opmærksomhed. Når du først har viklet forklædet om dig, så vil alle du møder smile til dig – hvem elsker ikke at bringe glæde i andres hverdag?

Forklædet kan selvfølgelig også bruges til når man skal lave mad. Donna er ikke bange for at blive brændt af bacon eller alle andet mad, som du steger på panden.

Yderligere information

Vægt 70 g
Størrelse 30 x 230 x 140 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.