Doc Johnsons REALISTIC BENDER DONG Dildo 20 cm

Doc Johnsons Realistic Bender Dong Dildo er en upgradering fra den klassiske originale dildo.

Bender er formet efter en realistisk penis – i sådan en grad, at man skulle tro at det var den ægte vare. Denne dildo er amerikansk håndværk når det er bedst.
Den er udstyret med et tykt penishoved og masser af pirrende blodårer, der vil føles utroligt ophidsende når dildoen føres ind og ud. Skaftet kan bøjes efter behov for målrettet stimulation.

Dildoen er fremstillet i PVC, der er fri for ftalater og sikker for kroppen. Materialet tilpasser sig lynhurtigt kroppens temperatur.

Indeni dildoen er der en tråd, der kan manipuleres med for en intens og kraftfuld nydelse.

Dildoen er 20 cm i længden, mens omkredsen er ca. 12 cm.

187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421100902 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Med Doc Johnsons Realistic Bender Dong Dildo får du talenfuldt amerikansk håndværk og kvalitet for alle pengene.

Ønsker man at gå skridtet videre fra den traditionelle realistiske, så er man kommet til det rette sted. Med denne i hånden vil det være ligesom at være sammen med en partner!

Dildoen er nemlig formet efter en realistisk penis og har alt det gode fra den ægte vare. Det store, bløde penishoved vil forføre dig og give dig lyst til meget mere, mens de pirrende blodårer vil give dig ekstra stimulation når dildoen føres ind og ud. Disse små detaljer vil gøre en verden til forskel!

Dildoen bliver produceret i Amerika, af Doc Johnson selv, for at sikre sig, at produktet altid er i allerhøjeste kvalitet – og det er den.
Dildoen er nemlig fremstillet i lækker PVC, der er kendt for sin fortræffelige elasticitet og fasthed – hvilket minder om en ægte penis! Materialet tilpasser sig kroppens temperatur.
PVC er fri for farlige ftalater og der er yderst sikker for din krop. Nu er det slut med at bekymre sig og få ødelagt stemningen!

Indeni dildoen gemmer den en hemmelighed; nemlig en fleksibel tråd, der kan få skaftet til at bøje sig efter behov. Den vil kunne tilbyde dig en målrettet stimulation som aldrig før. Dette betyder, at den vil kunne ramme områder såsom G-punktet eller andre unikke områder på din krop, der vil gøre dig helt vild i varmen.

Del glæden med denne dildo sammen med din partner – ved at lade ham overtage styringen. Synet ved din ophidselse vil gøre legen utroligt spændende for din partner, mens den spontane stimulering vil ophidse dig selv yderligere. Frækkere win-win situation skal man lede længe efter!

Bender er altid kampklar og vil holde formen i mange år. Lad ham få ansvaret over din nydelse og oplev orgasmer, du før kun har kunnet drømme om!

Yderligere information

Vægt 355 g
Størrelse 40 x 130 x 345 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.