DOC JOHNSON VIRGIN PUSSY

Nyd følelsen af en stram Jomfru med Doc Johnson Virgin Pussy. Med denne i hånden kommer man ikke tættere på den ægte vare!

Masturbatoren føles utrolig stram og er sågar udstyret med en jomfruhinde for at skabe den mest autentiske følelse. Du vil være hendes første, sidste og eneste elsker!
Virgin Pussy vil skabe en dyb, sugende fornemmelse ved brug, hvilket vil intensivere nydelsen.

Ergonomisk designet for nemt at hurtigt at kunne få fuld kontrol over sexlegetøjet. Designet gør det også muligt at styre sexlegetøjet med en hånd – hvilket betyder en fri hånd til at krydre oplevelsen med ekstra selvforkælelse yderligere.

Fremstillet i Doc Johnsons eget materiale, Ultraskyn, der er fri for latex og ftalater.

127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421005573 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Doc Johnsons mest populære serie af Palm Pals har et nyt, banebrydende sexlegetøj som du længe har ledt efter. Med Doc Johnson Virgin Pussy får du nemlig følelsen af en vaskeægte jomfru.

Masturbatoren føles nemlig så stram som en jomfru og er så virkelighedstro som overhovedet. For at få den mest autentiske følelse er hun endda udstyret med en jomfruhinde, der bare venter på at blive sprunget. Du vil blive hendes første og eneste elsker!
På grund af sin åbning vil der skabes en dyb, nydelsesrig sugende fornemmelse, der vil føles utroligt pirrende.

For at få det mest realistiske udseende og den mest realitiske følelse når man bruger sexlegetøjet, er denne frække sag håndlavet i Amerika, af Doc Johnson selv. Dette er for at sikre sig at produktet forbliver i allerhøjeste kvalitet, ligesom deres andre spændende produkter.
Vigin Pussy er et resultat af talentfuld håndværk – hun har nemlig tekstur og små detaljer, der får huden til at ligne og føles som ægte hud.

Men det er ikke alt. For den skønne jomfru er også fremstillet i Doc Johnsons eget materiale, nemlig Ultraskyn. Materialet er så virkelighedstro, at man kan have svært ved at se forskel på Ultraskyn produkter og en rigtig partner!
Det bløde materiale vil desuden omfavne ens penis og kærtegne den, hvilket blot vil ophidse en yderligere.
Og det bedste af det hele; du kan nyde den stramme vagina bekymringsfrit. Materialet er nemlig fri for farlige ftalater og derfor sikker at bruge på kroppen.

Masturbatoren er designet til at passe perfekt i din hånd. På denne måde kan du nemt og hurtigt opnå fuld kontrol over dit sexlegetøj, hvilket vil være en enormt ophidsende følelse. den fulde kontrol gør også, at du kan få det maksimale ud af hende – uanset om det er en blid tur eller en vild omgang sengegymnastik.
Nyder du hende med en hånd, kan du desuden bruge den anden til at forkæle dig selv yderligere, eller din partner i det ultimative forspil!

Vi anbefaler, at man bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med produktet. Dette vil øje glideevnen på legetøjet yderligere og øge følsomheden i penis, så de garanterede orgasmer vil blive intensiveret. Det er en mulighed man ikke vil misse!

Yderligere information

Vægt 180 g
Størrelse 185 x 85 x 65 mm