DOC JOHNSON VELVET TOUCH VIBES VIBRATOR

Med Doc Johnson Velvet Touch Vibes Vibrator får du det enkle, klassiske design, men i en større størrelse og med dobbelt så meget “hestekraft” som nogensinde før.

Formet til at kunne give maksimal, målrettet stimulation og udstyret med en kraftfuld motor for at kunne levere intense, pulserende vibrationer der vil føre til et ultimativt klimaks. Vibratoren har flere vibrationshastigheder som der kan eksperimenteres med.
Vibratoren styres via skiven der er placeret for enden af vibratoren.

Fremstillet i fløjlsblødt ABS, der føles fantastisk ved berøring og er fri for farlige ftalater.

Vibratoren er 18 cm i længden, hvor 15,5 cm kan føres op. Diameteren er 2,5 cm og omkredsen 8 cm. Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der købes separat.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421560300 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvordan forbedrer man perfektion? Det gør man ved at tage den bedstsælgende og utrolige populære 7 Velvet Vibe fra Doc Johnson, fordobler dens størrelse og hestekraft for at skabe dobbelt så meget sjov.
Resultatet af dette er Doc Johnson Velvet Touch Vibes Vibrator, der skaber perfekt målrettet stimulation af vagina kombineret med pulserende vibrator, der vil sende enhver til den syvende himmel.

Sex skal være sjovt – og derfor skal sexlegetøjet ikke se trist eller kedeligt ud, det er nemlig med til at skabe hele stemningen. Og det er præcis af denne årsag at denne pirrende vibrator fås i en lys og spændende farve. Farven forsøder ikke blot tilværelsen for brugeren, men forfrisker den og bringer fest og farver. En fest, der med garanti altid vil ende med et fantastisk klimaks, som man førhen kun har kunnet drømme om.

Vibratoren er formet efter en klassisk, enkel vibrator. Den har en glat overflade, der gør det nemt og meget behageligt at føre vibratoren ind og ud og så har den en spids, der kan tilbyde målrettet og utrolig præcis stimulation. Med spidsen kan man ramme ens personlige punkter, der gør en helt vild i varmen – hver gang.
Takket være sin form er den yderst velegnet både til eksperter, men også nybegyndere, der ønsker at udforske en spændende verden af sexlegetøj og ekstra stimulation.

Inde i vibratoren gemmer der sig en lille, men utrolig kraftfuld motor, der vil sørge for at forkæle kroppen og vække alle sanserne med sine pulserende vibrationer. Vibrationerne vil desuden intensivere stimulationen, som man får alene fra formen, hvilket vil føles enormt ophidsende.
Vibratoren har forskellige vibrationshastigheder, til glæde for dig og evt. en partner. Det vil nemlig gøre den til et spændende krydderi i en fræk parleg, hvor den ene part pirrer ved at eksperimentere med de forskellige hastigheder, mens den anden lukker øjnene og nyder følelsen af forkælelse.

Vibratoren er super brugervenlig og nem at have med at gøre. Man styrer den nemlig ved at bruge “skiven” der sidder for enden af vibratoren. Nemmere bliver det næppe!

Vibratoren er fremstillet ABS-plast, der er fri for en masse farlige ftalater, hvilket betyder at man kan nyde den bekymringsfrit da den er kropssikker.
Materialet er kendt for sin fortræffelige vibrationsoverførsel der betyder, at vibrationerne vil føles mere intense, end hos et sexlegetøj af et andet materiale. Vibratorens glatte overflade føles fløjlsblød mod huden, deraf navnet “velvet”, og vil forføre enhver som det berører.

Luk øjnene og lad vibratoren forføre dig og guide dig til en helt anden verden – det vil med garanti blive en nydelsesrig “rejse”!

Yderligere information

Vægt 105 g
Størrelse 37 x 50 x 255 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.