Doc Johnson VAC-U-LOCK-7 UR3 THIN DONG Dildo 17,5 cm

Hvorfor ændre på noget, der virker helt perfekt? Med Doc Johnson Vac-U-Lock-7 UR3 Thin Dong dildo får du den klassiske, bedstsælgende form der virker hver gang.

Formet efter en realistisk penis med et blødt penishoved og et skaft med pirrende blodårer. Med sine 17,5 cm er der meget at glæde sig til – og kan nydes for sig selv eller sammen med en partner.
Fremstillet i Ultraskyn, der føles præcis som ægte hud. Materialet er desuden fri for fthalater og kropssikker.

Denne frække sag er et Vac-U-Lock produkt og kan derfor sættes fast på et Doc Johnson harness for endnu mere sjov sammen med sin partner!

Luk øjnene og lad Vac-U-Lock-7 UR3 Thin Dong dildo forføre dig til det ultimative klimaks – du vil blive forelsket på et øjeblik!

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du leder efter en god effektiv dildo, der kan give dig fantastiske orgasmer hver gang, så vil Doc Johnson Vac-U-Lock-7 UR3 Thin Dong dildo uden tvivl blive din nye bedste ven.

Den har den klassiske kurvede form, der kan gøre det nemmere for dig at ramme nogle af de mest følsomme områder på dit krop, såsom g-punktet. Disse fordele kan tydeligt mærkes – og derfor er denne form den bestsælgende og mest eftertragtede.

Lad dig forelske dig i dildoens virkelighedstro form og følelse. Den er nemlig håndlavet i Amerika, hvor der er blevet kræset om alle detaljerne for at skabe den til at være så tæt på den ægte vare som overhovedet muligt. På grund af dette kan du få glæde af et stort, blødt penishoved og blodårer, der vil være utroligt pirrende når dildoen føres ind og ud.
For at gøre Doc Johnsons dildoer endnu mere virkelighedstro har den amerikanske producent udviklet materialet Ultraskyn, der føles præcis som ægte hud.
Materialet kan bruges bekymringsfrit – for det er fri for fthalater og derfor sikkert for dig og din krop at bruge.
Vi anbefaler, at man bruger dildoen sammen med en god vandbaseret glidecreme, der vil vække dine sanser yderligere og lede dig hen til et helt ubeskrivelig orgasme. Det er en oplevelse, der vil være synd at snyde sig selv for!

Som et ekstra plus er denne frække sag designet til at kunne benyttes sammen med ethvert Vac-U-Lock sæt eller produkt. Den kan f.eks. fastsættes på et harness og nydes i en fræk parleg, hvor du viser din partner hvem der har “bukserne” på! Med denne dildo er mulighederne mange – og det er bogstaveligttalt kun fantasien der sætter grænser!

Med en længde på 17,5 cm er der meget at lege med. Når dildoen er fastgjort til et harness kan den bruges analt. Dog er det vigtigt at rengøre sexlegetøjet med en god toycleaner efter brug, i mellem partnere- og inden man fører den op vaginalt.

Giv Doc Johnson Vac-U-Lock-7 UR3 Thin Dong dildo en chance og den vil blive fastinventar i din natbordsskuffe!

Yderligere information

Vægt 235 g
Størrelse 70 x 88 x 235 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.