Doc Johnson The REALISTIC COCK Vibrerende Dildo 33 cm

Realitisk form, Imponerende længde og pirrende, pulserende vibrationer – hvad er der ikke at elske ved Doc Johnson The Realistic Cock vibrerende dildo?

Denne frække dildo er i Ultraskyn og formet som en realistisk penis. For at gøre dildoen så virkelighedstro som overhovedet muligt er den håndlavet ned til mindste detalje. Dildoen vil derfor føles utroligt pirrende og præcis som den ægte vare. Lukker du øjnene vil det føles præcis som at være sammen med din drømme partner!

Med sine 33 cm er der dog lidt mere at lege med end de fleste – og med sin sugekop kan den fastsættes på næsten alle jævne overflade, hvilket giver flere lege-muligheder. Tilføjer man dildoens pulserende vibrationer oveni oplevelsen er man garanteret magiske orgasmer.

Dildoen er fremstillet i ABS og TPE, der begge er frie for fthalater og derfor kropssikkert. Sugekoppen er aftagelig og tages nemt af. Med i købet får man en opbevaringspose til sexlegetøjet. Vibratoren kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger.

Længden på dildoen er imponerende 33 cm, hvor ca. 30 cm er indførbar. Diameteren er 5 cm.

577 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Doc Johnson The Realistic Cock er en mester i sit fag; nemlig at skabe fantastiske orgasmer, der sender brugeren til en helt anden verden. Med sine imponerende 33 cm vil du opleve nydelse, som du aldrig har gjort det før.

Dette er en af de mest realitiske dildoer der nogensinde er blevet lavet. Det er den originale og den mest populære, der er ingen tvivl om det. Der er kun ægte nydelse – og du får den kun fra Doc Johnson.

Med The Realistic får du et langt, slankt skaft, der er udstyret med realistiske blodårer, der vil pirre dig til ukendelighed når den føres ind og ud. Skaftet er den perfekte blanding af både at være stiv, men også utroligt blød og behagelig – præcis som den ægte vare. Det bløde hoved vil forføre dig og give dig lyst til meget mere. Når du først bruger denne, vil det føles som om at du er sammen med en partner!

Dildoen er ergonomisk designet og vil med sin store størrelse kunne tilbyde en målrettet stimulation og dybe, intense stød, der vil give en kraftig nydelse som aldrig før.

Dildoen er desuden udstyret med en ny og forbedret multi-speed funktion, så vibrationer føles så intense og pirrende som overhovedet muligt. Denne funktion giver desuden flere muligheder for leg. Er i et par kan i eksperimentere og udforske hinandens grænser, eller lader den ene tage styringen over den andens stimulation – og orgasmer. Den kraftfulde vibrator vil uden tvivl give jer mindst lige så kraftfulde orgasmer!

Tag på The Realistic med på ethvert eventyr – også hvis det er under bruseren. Dildoen er nemlig vandtæt.
Men det er ikke alt hvad den kan tilbyde. Som et ekstra krydderi har dildoen nemlig en sugekop for enden, der gør det muligt at eksperimentere med frække sexstillinger under selvforkælelse. Sugekoppen kan også tages af, hvis dette ønskes. Nu er det slut med at nøjes!

The Realistic er udstyret med den unikke Ultraskyn materiale, der giver en utrolig realitisk følelse af hud. Dildoen er håndlavet i Amerika af Doc Johnson selv. De lækre små detaljer, såsom det bløde penishoved, er med til at pirre brugeren yderligere og forbedre oplevelsen med sexlegetøjet. Med dette materiale kommer du simpelthen ikke tættere på den ægte vare – tilføj blot en god vandbaserede glidecreme og man vil komme til den syvende himmel!

Luk øjnene, lad dildoen skubbe dine grænser rent nydelsesmæssigt – og gør det bekymringsfrit.
Materialerne, som dildoen er fremstillet af er ABS og Doc Johnsons eget materiale, Ultraskyn, også kendt som TPE. Begge materialer er fthalatfrie og er derfor sikkert for kroppen at bruge.

Med i købet får man en fin pose til opbevaring. Dette skåner sexlegetøjet, så man kan have glæde af dildoen i mange år. Posen gør desuden dildoen nemmere at gemme væk, da den virker mere diskret.

Den frække vibrator er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger.

Yderligere information

Vægt 845 g
Størrelse 90 x 140 x 390 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.