Doc Johnson The REALISTIC COCK Vibrerende Dildo 26 cm

Med Doc Johnson The Realistic Cock vibrerende dildo får du hele 26 cm og et par pirrende testikler at lege med.

Dildoen er formet efter en penis og er udstyret blodårer, der er utroligt pirrende når sexlegetøjet føres ind og ud. Elsker man følelsen af forførende vibrationer, så er man kommet til det rette sted – den er nemlig født med en kraftfuld vibrator, der har en multi-speed funktion. Testiklerne vil hjælpe med at intensivere nydelsen fra vibrationerne yderligere. Dildoen har desuden en sugekop for enden, der er aftagelig. Kombinationen af alt dette vil med garanti lede til helt ubeskrivelige orgasmer, som man efterfølgende vil hungre efter at opleve igen!

Denne dildo er håndlavet i Amerika af Doc Johnson selv. Den er fremstillet i Ultraskyn, også kaldet TPE, for ultimativ følelse. Materialet er fri for fthalater og derfor sikkert for din hud.

En opbevaringspose til dildoen medfølger. Vibratoren kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger. Længden på dildoen er 26 cm, hvor 19 cm er indførbar. Diameteren er 5 cm.

557 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Doc Johnson The Realistic Cock vibrerende dildo er det perfekte onani produkt til dem, som ønsker den mest realistiske form og følelse under onani. Med denne dildo er mulighederne mange!

Denne frække sag er uden tvivl et af markedets mest realitiske dildoer.
Først og fremmest, så har den en realistisk form. Udstyret med et blødt og forførrende penishovede, pirrende blodårer der føles fantastisk ved brug og testikler der hjælper med at intensivere stødene fra dildoen.
Dernæst er dildoen håndlavet ned til mindste detalje for at den ikke blot ser realistisk ud, men også føles sådan. Dette foregår i Amerika, af Doc Johnson selv, for at sikre sig at kvaliteten altid er i top.
For at komplimentere det smukke håndværk er dildoen desuden fremstillet i Ultraskyn, der er et materiale, der føles præcis som ægte hud. TPE er et hudsikkert materiale, da det er fri for farlige ftalater – og derfor kan du bekymringsfrit nyde dildoen!
Dildoen er den rette kombination af både hård og fast samt blød og behagelig – præcis som en ægte erigeret penis!

Kort sagt; man kommere ikke tættere på den ægte vare, end man gør med The Realistic. Tilføj en god vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse med sexlegetøjet. Derefter lukker man blot øjnene og så vil det føles som at være sammen med din drømme partner – det er en oplevelse alle fortjener at opleve!

Men Doc Johnson har tilføjet lidt ekstra krydderier til oplevelsen for at gøre onani endnu sjovere. For enden af dildoen er der nemlig en effektiv sugekop, der kan fastsættes på de fleste jævne overflader. Den tillader, at brugeren kan eksperimentere med forskellige sexstillinger, ligesom man gør sammen med en partner, ved at placere den på væggen eller gulvet. Sugekoppen er aftagelig og er nem at fjerne, hvis dette ønskes.
Som et lækkert finish er der også pulserende vibrationer for ultimativ nydelse. Disse vibrationer komplimentere de lækre realistiske detaljer og giver ekstra stimulation – til glæde for brugeren. Vibratoren har en ny og forbedret multispeed-funktion, der giver endnu flere muligheder for leg.

Med i købet får du en smuk opbevaringspose, der hjælper med at passe på sexlegetøjet. Posen gør det også nemmere at gemme dildoen væk, da den generelt bliver mere diskret i udseende.
Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger.

Dildo vibratoren er en del af en serie med nogle af de mest realistiske dildoer der findes. Leder du efter det, der er tættest på den ægte vare, er du kommet til det rette sted. Den vil nemlig sende dig direkte i himlen via himmelske orgasmer!

Yderligere information

Vægt 695 g
Størrelse 90 x 180 x 305 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.