Doc Johnson THE REALISTIC COCK VAC-U-LOCK: 8 Brown Dildo 20 cm

Det er svært at forestille sig en mere virkelighedstro dildo end Doc Johnson's The Realistic Cock Vac-U-Lock: 8 dildo.

Dildoen er en del af Ultraskyn Dual-Density Cocks serien og er støbt ud fra en ægte penis.
Udstyret med et penishoved, tydelige blodårer og bløde testikler, der giver dildoen en tyngde.

Dildoen er fremstillet i TPE og Doc Johnsons banebrydende materiale, Ultraskyn, der har en formular med to densiteter. De to lag, hvor det inderste lag er hårdt, mens det yderste er blødt, giver en endnu mere realistisk følelse. Den er desuden fri for ftalater og derfor kropssikker.

Kort sagt; med denne dildo kommer man ikke tættere på den ægte vare – den vil endda føles en smule varme ved berøring og genoprette formen!

The Realistic er 20 cm i længden og kan parres med et Vac-U-Lock harness eller andet tilbehør for variation og kan derfor nydes i timevis!

437 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Elsker du følelsen af en realistisk dildo, der føles præcis som en ægte, erigeret penis? Så vil du elske Doc Johnson’s The Realistic Cock Vac-U-Lock: 8 dildo.

En mere realistisk dildo findes nemlig ikke. Dildoen er en del af Doc Johnson’s Ultraskyn Dual-Density Cocks, der er en serie med nye innovative dildoer, skabt med det formål at kommest tættest på den ægte vare – og dette er lykkes.

Dildoerne er nemlig støbt efter en ægte penis, hvilket betyder at de er udstyret med yderst realistiske detaljer, herunder plys testikler, tydelige blodårer og et stort, blødt penishoved.

Denne frække sag er fremstillet i TPE og Ultraskyn, ligesom seriens andre dildoer er. Ultraskyn er Doc Johnsons eget banebrydende materiale, der har gjort det muligt at give dildoen to lag og to densiteter.
Det inderste er hårdt og fast, mens det yderste er blødt – for at give den mest autentiske oplevelse på markedet.
Materialerne er desuden fri for ftalater, hvilket gør den sikker at bruge på din krop. Nu er det slut med at bekymre sig om andet end sin nydelse!

Dildoen har så autentisk en følelse, at den endda føles en smule varm ved berøring og genopretter sin form, præcis som man ville se det med en ægte penis.

Som et lækkert plus er Doc Johnson’s The Realistic Cock: 8 dildo et Vac-U-Lock produkt, hvilket betyder at den vil kunne parre sig med andre Vac-U-Lock produkter- og tilbehør. Dette kunne f.eks. være Doc Johnson’s Vac-U-Lock harness. På et splitsekund ville denne “uskyldige” dildo forvandle sig til en fræk og effektiv strap-on dildo – til glæde for dig og din partner!

Med denne dildo får du mange muligheder – og det er kun fantasien der sætter grænser! Forkæl dig selv, eller del glæden – og nydelsen – med din partner for helt uforglemmelige oplevelser – tro os, i vil ikke fortryde det!

Yderligere information

Vægt 470 g
Størrelse 85 x 110 x 260 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.