Doc Johnson THE REALISTIC COCK VAC-U-LOCK: 8 BLACK Dildo 20 cm

Doc Johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock dildo er det perfekte sexlegetøj, der er yderst velegnet både til selvforkælelse og parleg.

Denne dildo er nemlig den mest realistiske der findes! Nyd følelsen af talentfuldt, amerikansk håndværk der har skabt disse utroligt realistiske detaljer – for din nydelses skyld.

Udstyret med et blødt penishoved, tydelige blodårer og pirrende testikler, der giver dildoen en fræk tyngde. Med en længde på 20 cm kan du nyde følelsen af en penis, der er over gennemsnittet.
The Realistic er desuden udstyret med en sugekop, der giver frie hænder til at kunne stimulere yderligere. Sugekoppen kan tages af, hvis dette ønskes.
Som et plus kan dildoen parres med andre Vac-U-Lock- og O-ring produkter såsom et Doc Johnson harness, for endnu mere sjov.

Dildoen er fremstillet i PVC, der er fri for ftalater og kropssikker. Alt du skal tænke på er at nyde!

437 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med Doc Johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock dildo får du ikke en mere realistisk dildo. Det er perfekt til dem, som savner følelsen af en ægte erigeret penis, eller til dem som skal have ultimativ stimulation når partneren ikke er i nærheden.

Med denne dildo får du nemlig detaljer for alle pengene. Den er nemlig håndlavet i Amerika, af Doc Johnson selv, for at sikre sig at kvaliteten altid er den højeste. Dette har resulteret i et mesterværk af et onaniprodukt, der er udstyret med et blødt og forførende penishoved, tydelige blodårer og bløde testikler, der giver en lækker tyngde på dildoen. Kigger man tæt på, vil man lægge mærke til alle de små detaljer, der alle er med til at give en utrolig autentisk form og følelse.

I bunden gemmer The Realistic på en lille fræk hemmelighed. Den er nemlig udstyret med en effektiv sugekop, der kan sættes på de fleste jævne overflader såsom gulve og vægge. Takket være den er det muligt at eksperimentere med hede sexstillinger under onani. Sugekoppen kan sågar tages af, hvis dette foretrækkes. Hvad er der ikke at elske ved denne frække dildo?

Dildoen er et Vac-U-Lock produkt og kan derfor parres med andre Vac-U-Lock – og endda O-Ring produkter. Dette er smart, da den f.eks. kan fastsættes på Doc Johnsons Vac-U-Lock harness. På et splitsekund vil den kunne forvandle sig til den perfekte strap-on dildo – til glæde for din partner.

Dildoen er fremstillet af PVC – og det skal du være glad for. Materialet er nemlig sikker for kroppen, da det er fri for farlige ftalater. Med denne i hånden skal du kun fokusere på en ting – nemlig din nydelse!

Doc Johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock dildo får du ikke blot et nyt sexlegetøj, du får mange flere muligheder. Det er uden tvivl en luksus, som alle fortjener at have.
Gå ikke på kompromis med dit sexlegetøj – for det går ud over dit sexliv. Med Doc Johnson er du garanteret orgasmer, der vil sende dig til en helt anden verden. Oplev nydelse som aldrig før!

Yderligere information

Vægt 775 g
Størrelse 90 x 160 x 285 mm