Doc Johnson THE REALISTIC COCK VAC-U-LOCK: 6 UR3 COCK BROWN Dildo 15 cm

Doc Johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock: 6 UR3 dildo er perfekt til dem, der ønsker så realistisk et udtryk som overhovedet muligt – både visuelt og i praksis.

Dildoen er formet med to lag, hvor den inderst er hård, mens den yderste er blød – for at skabe markedets mest autentiske oplevelse. De føles endda lidt varme ved berøring og genopretter deres form, ligesom en ægte penis. Den er desuden også udstyret med testikler af plys, for at skabe en blødere og mere virkelighedstro følelse.

Dildoen er et Vac-U-Lock og kan parres med dit yndlings Vac-U-Lock harness eller udstyr – for endnu mere sjov!

Håndlavet i Amerika af Doc Johnson selv og fremstillet af TPE og UR3, der er fri for ftalater og sikker for kroppen.

Vac-U-Lock harness og udstyr medfølger ikke.

417 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du leder efter et produkt, der er tættest på den ægte vare, så er Doc Johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock: 6 UR3 dildo produktet for dig.

Dildoen er nemlig en del af Doc Johnsons Ultraskyn Dual-Density Cocks, der er en serie kendt for deres luksuriøse og yderst realistiske dildoer.
Alle delene af dildoen er støbt direkte fra en ægte penis. Derfor indgår en række ægte detaljer, herunder plys testiskler, tydelige blodårer og et rundt, blødt penishoved, på dildoen.

Dildoen er udviklet med en banebrydende Ultraskyn formular, der har to densiteter. Den er nemlig formet med to lag, hvor den indvendige er hård, mens den udvendige er blød for at skabe den absolut mest autentiske følelse der findes på markedet. Og det er lykkedes for dem!

Materialerne der er brugt til at skabe dette vidunder er TPE og UR3, der begge er fri for ftalater. De er derfor sikre at bruge på din krop. For bekymringsfri sex er den bedste form for sex!

Doc Johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock: 6 UR3 dildo føles nemlig som ingen andre. Den føles en smule varm ved berøring og genopretter deres form, ligesom en vaskeægte penis. Lukker man øjnene vil man nærmest ikke kunne kende forskellen på dildoen og en autentisk penis!

Denne frækkert er et Vac-U-Lock produkt – og det skal du være glad for. Det betyder nemlig et hav af muligheder for dig – og evt. din partner.

Den vil nemlig kunne fastsættes på ethvert Vac-U-Lock produkt, f.eks. et harness og på et øjeblik forvandle sig til den perfekte strap-on dildo!
Får du lyst til at bytte rollerne om med din partner vil du altså have muligheden med denne dildo – den er nemlig altid kampklare til selv de vildeste og frækkeste ture i sengen.

Med denne i hånden har du hele 15 cm at lege og eksperimentere med. Giv denne forførende sag en chance – og du vil få en oplevelse for livet!

Yderligere information

Vægt 395 g
Størrelse 85 x 110 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.