Doc Johnson THE REALISTIC COCK VAC-U-LOCK: 6 UR3 COCK Black Dildo 15 cm

Doc johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock dildo er altid klar til at give ultimativ nydelse med et utrolig autentisk udseende og følelse.

Støbt direkte fra en ægte penis for at skabe de mest realistiske detaljer, herunder bløde plys testikler, tydelige blodårer samt et pirrende penishoved.
Dildoen er fremstillet i UR3, et revolutionernde materiale der imiterer følelsen af ægte hud. UR3 har en banebrydende formular med 2 densiteter. Dette ses på dildoens to lag, hvor det inderste er hårdt, mens det yderste er blødt – præcis som en penis. Dildoen føles endda en smule varm ved berøring og genopretter sin form. Du finder ikke et materiale tættere på den ægte vare!
Desuden også fremstillet af TPE og med en antibakteriel Sil-A-Gel formular. Begge materialer er fri for ftalater og derfor sikker for huden.

The Realistic Cock kan parres med ethvert Vac-U-Lock produkt- og tilbehør for endnu mere leg!

Den totale længde på dildoen er 18 cm, mens 15 cm er indførbar. Diameteren er 4 cm.

417 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du elsker en realistisk dildo, så vil du elske Doc johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock dildo, der går skridtet videre for at skabe en endnu mere autentisk følelse.

Denne frække sag er nemlig en kvalitets dildo – som du aldrig har set det før. Dildoen er skabt i Amerika af Doc Johnsons selv. Dette er for at sikre sig at de altid leverer et produkt i allerhøjeste kvalitet.
Helt specielt er denne dildo faktisk støbt direkte fra en erigeret penis, for at få alle de små detaljer med – og det er lykkes. For med denne dildo får du et stort, blødt penishoved, plys testikler samt tydelige blodårer, der vil føles utroligt ophidsende når man fører dildoen ind og ud.

Dildoen er fremstillet i UR3, der er et helt unikt materiale. Det imiterer nemlig ægte hud i sådan en grad, at det nærmest er til perfektion. Det banebrydende materiale kan prale af at have to densiteter for et endnu mere autentisk udtryk. Dette ses på dildoens to lag, hvor det inderste er hårdt og fast, mens det yderste er blødt og en smule elastisk – præcis som en penis!
Den ophidsende sag er desuden også fremstillet af TPE med en antibakteriel, Sil-A-Gel formular. Begge materialer er fri for ftalater og kan derfor nydes bekymringsfrit – da de er kropssikre. Den antibakterielle formular gør det også nemmere at rengøre dildoen – dog anbefaler vi, at man også benytter sig af en god toycleaner efter brug og imellem partnere for at vedligeholde hygiejnen 100%.

Som prikken over i’et føles dildoen en smule varm ved berøring og vil endda genoprette sin form igen – lukker du øjnene vil du næsten ikke kunne mærke forskel på dildoen og en penis! Luk øjnene og tag på en rejse fyldt med masser af nydelse – du vil ikke fortryde det!

Men lad ikke din partner føle sig uden for. Dildoen kan nemlig nemt og hurtigt parres med andre Vac-U-Lock produkter-og tllbehør for endnu mere sjov! Fastsætter man den nemlig på f.eks. Doc Johnsons Vac-U-Lock harness vil den på et splitsekund blive til drømme strap-on dildoen, som du – og din partner – længe har hungret efter. Det giver også mulighed for variation mellem dine yndlingsdildoer, til glæde for dig og din partner – hvad er der ikke at elske?

Gå ikke på kompromis med dit sexlegetøj – for så går du på kompromis med din nydelse og dine orgasmer. For at få den ultimative oplevelse skal du vælge det rigtige produkt første gang – vælg Doc johnson The Realistic Cock Vac-U-Lock dildo.

Dildoens længde er 18,5 cm, mens 15 cm er indførbar. diameteren er 4 cm.

Yderligere information

Vægt 350 g
Størrelse 85 x 110 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.