Doc Johnson STRAP ON VAC-U-LOCK SET Med 15 cm Dildo

Med Doc Johnson Strap On Vac-U-Lock set kan du og din partner bytte rollerne i sengedymnastikken. Overtag magten i en utrolig fræk parleg – og gør det på et splitsekund!

Med dette sæt får du alt hvad du skal bruge for at begynde legen. Dette inkluderer det brugervenlige Ultra Harness 2 og en yderst pirrende realistisk dildo på 15 cm.
Det medfølgende unisex harness kan justeres op til op til 135 cm og passer derfor til de fleste.

Sættet er udstyret med den meget smarte Vac-U-Lock plug, der gør det muligt at udskifte dildoen, til et andet Doc Johnson Vac-U-Lock produkt for variation.

For at gøre det nemmere at fastsætte og løsrive dildoen er en Vac-U-Power inkluderet. På et øjeblik har du forvandlet dit harness!

Sættet er fremstillet i PVC, der er fri for fthalater og derfor sikkert for kroppen at bruge.

617 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Har du altid drømt om at overtage styringen over din partner? Med en strap-on dildo får du den ultimative magt over din partner på et splitsekund – og med Doc Johnson Strap On Vac-U-Lock set får du den bedste af slagsen.

Med dette sæt behøver du kun tænke på en ting; at nyde oplevelsen. For du får nemlig alt hvad du skal bruge for at få en helt uforglemmelig aften sammen med din partner!

Det lækre harness føles fantastisk mod din hud og vil ikke være smertefuldt at bære. Det kan nemlig justeres helt op til 135 cm og kan derfor tilpasses så det passer helt perfekt til dig. At tage dette på er desuden lige så nemt som at tage underbukser på. Slut med at spilde tid på at fumle med udstyret under sex!

Med i sættet fås en utrolig pirrende dildo. For at give den mest virkelighedstro følelse er dildoen håndlavet i Amerika, af Doc Johnson selv. Den er udstyret med et blødt penishoved, blodårer der vil pirre indvendigt og testikler, der giver dildoen ekstra tyngde. Den realistiske dildo har desuden en længde på ca. 17 cm, hvor 15,5 cm kan føres op. Dildoen er aftagelig og kan nydes for sig selv under hede soloseancer.

Da Doc Johnson ved, at bekymringsfri sex er den bedste af slagen og derfor er dildoen fremstillet af PVC, der er fri for farlige fthalater og kropssikker. Med denne dildo er du i trygge hænder og kan sagtens lade den tage dig på en rejse fyldt med nydelse!

Når man først har prøvet Doc Johnsons produkter vil man ikke ønske sig andet! For mulighederne for variation og ekstra sjov er mange.
Med det smarte Vac-U-Lock system er det nemlig muligt at skifte vedhænget på sit harness til andre spændende Vac-U-Lock produkter.
Dette gør desuden sættet yderst velegnet til nybegyndere, da de selv kan tilpasse sit harness og udskifte dildoen i takt med at de gradvist blive mere erfarne.
Men de erfarne kan også sagtens nyde dette fantastiske sæt, da de kan bruge deres yndlings Vac-U-Lock-produkter sammen med sættet. De har også mulighed for at skifte imellem deres forskellige produkter, alt efter hvilket humør de er i den enkelte dag. Smartere bliver det ikke!

For at gøre det nemt og hurtigt at fastsætte samt løsrive dildoen har Doc Johnson udviklet en smart pudder, kaldet Vac-U-Lock Powder , der medfølger. Det betyder endnu en ting, som du slipper for at skulle anskaffe inden i kan nyde glæde af dette sæt!

Byt rollerne om med dette strap-on Vac-U-Lock set og i vil ende med fantastiske, ubeskrivelige orgasmer, som i ikke vil kunne få nok af!

Yderligere information

Vægt 530 g
Størrelse 115 x 115 x 280 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.