Doc Johnson SMOOTH CLASSIC Buttplug MEDIUM

En klassiker for begyndere, Doc Johnson´s 14cm buttplug har en glat dråbe formet form, som er ideal for førstegangs brugere. Den spidse krop giver en komfortabel følelse, og den brede bund holder den sikkert på plads.

Buttpluggen er fremstillet i det kropssikre materiale, PVC, der er fri for farlige ftalater – så du kan nyde den spændende og pirrende følelse af luksuriøs anal stimulation, uden at skulle bekymre dig om en eneste ting i verden. Læn dig tilbage, eller lig dig ned, luk øjnene og lad dig forføre – det er essensen af ren selvforkælelse!

97 Kr.

Beskrivelse

En glat, utrolig blød buttplug, der er helt perfekt i størrelsen. Nogle gange behøver tingene ikke være så kompliceret, for at virke helt perfekt. Med denne buttplug får du lige den anal stimulation som du går og drømmer efter og takket være dets diskrete design kan den nemt gemmes væk når legen er slut. Kort sagt; Hvad er der ikke at elske ved Smooth Classic Buttplug i størrelsen “medium” fra Doc Johnson?

Takket være sin dråbeform, vil buttpluggen ikke blot se majestætisk ud, den vil også føles helt fantastisk og utroligt pirrende. Den smalle spids sørger for perfekt penetrering, mens den bredere del, der fylder anus mere og mere ud jo længere ind du fører sexlegetøjet, sørger for en ekstra pirrende oplevelse. Takket være foden på buttpluggen skal man ikke bekymre sig om, at sexlegetøjet tager på opdagelse og gemmer sig væk oppe i dig midt i akten. Den fungerer nemlig som håndtag, så du nemt og sikkert kan opnå maksimal kontrol over den. Buttpluggen kan nydes af alle, både nybegyndere som erfarne, der ønsker et produkt der virker som det skal.

Fremstillet af pvc, og ftalatfrie, kropssikre materialer – for din sikkerhedsskyld. For der er ikke noget værre end at forkæle sig selv, for så derefter at opleve ubehagelige gener, på grund af unødvendige kemikalier, der ingen steder hører til dit intimområde! Heldigvis kan du trygt læne dig afslappet tilbage i lænestolen, sengen eller hvorend du befinder dig når lysten pludseligt opstår – for med Doc Johnson er der ingen tvivl om, at du er i utroligt trygge hænder.

Indføringslængde: 9.6cm.
Omkreds: 12cm.
Vægt: 140g.

Produceret i USA.

Yderligere information

Vægt 200 g
Størrelse 55 x 150 x 270 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.