Doc Johnson QUIVERING COCK BLACK Vibrerende Dildo 25 cm

Hvis du elsker en stærk og kraftfuld dildo vibrator, der kan give lige så kraftig og intens nydelse, så vil du elske Doc Johnson Quivering Cock Vibrerende dildo.

Dildo vibratoren er i en sensuel sort og er udstyret med et sleeve, der er formet efter en realistisk penis. Med denne frække sag kan du derfor få glade af det gavmilde penishoved, de bløde blodårer og et lille pirrende vrid på bunden af dildoen. Denne frække sag er uden tvivl en nydelse at lege med, fra top til tå!

Vibratoren har en Multi-Speed funktion, der gør onani – eller parleg – endnu sjovere. Lad din partner eksperimentere med de forskellige hastigheder i en fræk parleg!

Quiverig Cock er lavet af PVC, der er fthalatfri og hudvenligt. Materialet indeholder Doc Johnsons antibakterielle Sil-A-Gel formular.
Det fallos-formede sleeve, som vibratoren er udstyret med, er yderst fleksibelt og kan derfor tilbyde målrettet stimulation. Selve vibratoren kan nemt fjernes, hvis dette ønskes.

Med denne dildo vibrator får du hele 25 cm herlighed, hvoraf ca. 22 cm er indførbar. Vibratoren kræver 2 x C-batterier, der ikke medfølger.

247 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Stærk, stærkere, stærkest – Doc Johnson Quivering Cock Vibrerende dildo. Med denne dildo vibrator får du ultimativ stimulation – lige der hvor du vil have det.

Elsker du en stor størrelse, der kan tilbyde maksimal udfyldning? Så er du kommet til den rette dildo. Den har nemlig hele 25 cm som den kan prale af og en gørelse, der stadig vil guide dig til et fantastisk klimaks. Når man først har fået øjnene på Quivering Cock er det svært at modstå den.

Denne frækkert består af en stor og effektiv vibrator, der er udstyret med et sleeve, der er formet efter en realistisk penis. Sleevet er fleksibelt og giver dig mulighed for målrettet stimulation lige der hvor du ønsker det allermest.
Quivering Cock har et blødt, stort og utroligt forførende penishoved, blodårer, der vil føles fantastisk ved brug og et lille twist i bunden. Disse er detaljer, der til sammen gør en stor forskel for oplevelsen. Dildoen er nemlig en nydelse fra top til tå!

Tilføj pulserende vibrationer, der komplimentere stimulationen yderligere, til oplevelsen og man vil kun kunne forestille sig den nydelse man modtager. Det er en nydelse alle fortjener at opleve!
Vibratoren sørger for ekstra variation og leg, da den har en multi-speed funktion. Lad din partner være med i legen ved, at overtage styringen over dette sexmonster og eksperimenter mellem de forskellige hastigheder – tro os, i vil ikke fortryde det!

Materialet, som Quivering Cock er fremstillet af, gør også en verden til forskel. Du kan nemlig nyde den – uden at bekymre dig om din sikkerhed.
Dildoen er fremstillet i PVC, der fri for farlige fthalater og derfor sikker for dig at bruge på din krop. I materialet inkluderer Doc Johnsons egen antibakterialle Formular, kaldet Sil-A-Gel, der gør sexlegetøjet mere hygiejnisk.
Vi anbefaler dog stadig at man bruger en god toycleaner sammen med produktet – efter hvert brug og mellem partnere – for at sikre sig at alle bakterier er 110% væk.

Dildoen er fremstillet i Amerika, af Doc Johnson selv, for at sikre sig at produktet altid er af allerhøjeste kvalitet.

Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x C-batterier, der ikke medfølger.

Yderligere information

Vægt 355 g
Størrelse 45 x 125 x 420 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.