DOC JOHNSON FRESH MEAT BELLE KNOX

Har du altid drømt om at mærke hvordan stjernen i din yndlings voksenfilm virkelig føles? Med Doc Johnson Fresh Meat Belle Knox kan dine vildeste fantasier nu udleves!

Støbt direkte fra selveste Belle Knox for at få alle de frække detaljer med. Hun er derfor udstyret med bløde, forførende skamlæber, et stramt hul og en indgang med kugler, der vil massere og stimulere indvendigt.
Med en åben ende skaber hun en sugende fornemmelse, der vil være utroligt pirrende.
Det ergonomiske design gør det desuden nemt at få den fulde kontrol over det frække sexlegetøj. Med en hånd fri er der mulighed for at stimulere sig selv yderligere.

Håndlavet af Amerika af Doc Johnson selv og fremstillet i deres eget materiale, nemlig Ultraskyn. Materialet er fri for ftalater og derfor kropssikker.

Den totale længde af Belle er 14 cm, mens bredden er 6,4 cm. Omkredsen er 20 cm.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421023867 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Belle Knoz er frisk, ung og den hotteste, nye stjerne i dine yndlings voksenfilm. Men lad dig ikke narre af hendes uskyldige udseende – denne frække sag kan lide det dirty og lyster efter at du udforsker hendes lille, stramme vagina hele natten lang.

Masturbatoren er afstøbt direkte fra Belle selv og på denne måde har Doc Johnson Fresh Meat Belle Knox Ultraskyn fanget hver eneste sexet detalje af hendes store skamlæber, hvilket vil lede til en stram “indgang” med pirrende tekstur, indre, stimulerende og utroligt bløde massagekugler samt en åben ende, der skaber en ekstra sugende fornemmelse. Den sugende fornemmelse vil skabe et tryk, der for alvor gør en vild i varmen – det er en følelse, som alle mænd fortjener at opleve!

Da det er lavet af Doc Johnsons eget materiale, nemlig Ultraskyn, vil Belles frække vagina endda tilpasse sig kroppens temperatur og føles varm ved berøring. Det bløde materiale vil omfavne penis, hvilket vil vække alle nerverne og derfor intensivere stimulationen yderligere.

Med Belle kan du nyde bekymringsfrit. Hendes materiale er nemlig fri for farlige ftalater, der ellers kan skabe ubehagelige gener og irritation efter brug. Dette gør hende utroligt sikker at bruge på kroppen.
Med hende ved din side er du i trygge hænder – luk bare øjnene og mærk hvordan hun langsomt, eller hurtigt, leder dig hen til helt fantastiske orgasmer.

For at gøre det nemt og enkelt at bruge masturbatoren er Belle designet med et ultimativt ergonomisk design der gør det nemt at holde fast om sexlegetøjet. Da hun ikke glider i hånden kan man sagtens nyde hende og kun bruge en hånd til det. Med den anden frie hånd kan man så stimulere kroppens andre, eurogene zoner, enten på dig selv eller din partner, for en endnu mere spændende oplevelse.

Lad Belle Know Fresh Meat blive din nyde rejsemakker – det diskrete design gør nemlig, at hun sagtens kan gemmes i håndtasken eller sågar kufferten. På denne måde kan hun være med dig over alt og tilbyde dig nydelse hvor som helst og når som helst! Det er en luksus, som man efterfølgende ikke vil kunne undvære!

Yderligere information

Vægt 340 g
Størrelse 185 x 85 x 65 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.