Doc Johnson DICK RAMBONE COCK Dildo 43 cm

Doc Johnson Dick Rambone Cock dildo er til dem, som virkelig mener det, når de siger at det ikke kan blive stort nok. Med denne XXL dildo får du nemlig et af markedets største dildoer, der kan prale med sine imponerende 43 cm.

Dick Rambone er en fyldig realistisk dildo, der på grund af sine pirrende blodårer og testikler sørger for en naturtro stimulation.

På bunden af denne uimodståelige sag er der en effektiv sugekop, hvilket gør det muligt at sætte fast på jævne hårde overflader, såsom vægge eller gulve. Med sugekoppen kan dildoen nydes uden at man skal bruge hænderne – hvilket giver mulighed for at stimulere sig selv yderligere.

Dildoen er fremstillet i fast PVC, der er 100% fhtalatfri og derfor sikker for din krop. For den bedste sex er bekymringsfrit sex!

Dick Rambone er 43 cm i alt, hvor selve skaftet er 34 cm i længde. Diameteren er 5,6 cm.

347 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du ønsker det største af det største, så vil Doc Johnson Dick Rambone blive din nye bedste ven. Med et ekstra langt skaft og en stor diameter er denne dildo uden tvivl et af de største og længste dildoer der findes. Det er stort, det er intenst – og det er utrolig frækt.

Dick Rambone er formet efter en realistisk dildo, med undtagelse på sin størrelse, der er langt fra normalen. Den er håndlavet med de fineste detaljer, der både kan ses og mærkes. Dildoen har nemlig et forførende penishoved, store ophidsende blodårer og frække testikler. Når først dildoen føres op, vil det føles præcis som den ægte vare.

Materialet er uden tvivl med til at gøre forskellen. Dildoen er nemlig lavet af PVC, der er 100% fthalatfri og derfor kropssikker. Materialet giver desuden dildoen en fast form og brugeren en fast, målrettet stimulation.

Når du bruger dette sexmonster anbefaler vi, at du bruger glidecreme – og masser af det.
Glidecremen vil nemlig gøre det nemmere og langt mere behageligt at føre dildoen ud og ind. Den vil også hjælpe med at øge følsomheden i intimområdet, hvilket vil intensivere stimulationen og den nydelse du får af dildoen. Med denne dildo er det, på grund af dets materiale, bedst at benytte en god vandbaseret glidecreme.

Som et lækkert plus er Dick Rambone udstyret med en god og effektiv sugekop, der gør det muligt at sætte dildoen fast på hårde og jævne overflade såsom gulve eller vægge. På denne måde kan du udforske og eksperimentere imellem forskellige sexstillinger, såsom doggy style eller cowgirl under onani. Det bliver ikke tættere på den ægte vare!
Sugekoppen giver også mulighed for endnu mere sjov og stimulation. Da den står op af sig selv og holder sig selv fast, vil man nemlig have hænderne frie – og mulighed for at pirre sig selv endnu mere – enten med fingrene eller med et andet stykke sexlegetøj.

Dick Rambone er et enestående, yderst unikt sexlegetøj – og derfor skal du passe på det. En af måderne at forlænge dit sexlegetøjs levetid på er, at vedligeholde hygiejnen på det. Dette gøres nemt og hurtigt med en god toycleaner.

Udforsk den fantastiske følelse af maksimal udfyldning med denne dildo – og du vil modtage mindst lige så store, kraftfulde orgasmer!

Yderligere information

Vægt 1610 g
Størrelse 85 x 170 x 580 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.