DOC JOHNSON CRYSTAL JELLIES ANAL STARTER KIT BUTT PLUGS PURPLE

Arbejd dig vej up til bagdørs himlen, med crystal jellies anal starter sættet. Perfekt til begyndere, hver buttplug har en flad komfortabel bund som gør den behagelig at have på, mens det fremtrædende hoved og bløde skaft garantere dig en udsøgt nydelse.

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Den lille buttplug har en bredte på ca 3.5cm & en længde på ca 9.5cm, medium plugen har en bredte på ca 4cm & en længde på ca 12 cm og den store plug har en bredte på ca 5cm, samt en længde på ca 16cm. Det er de perfekte størrelser til når man skal træne sig op til en endnu større stimulation i anus. Sættet er derfor yderst velegnet til nybegyndere, da man kan starte med den helt lille, der ikke er for intimiderende, men stadig sørger for stor nydelse, og gradvist arbejde sig op i størrelse. Sættet kan dog også med fordel nydes af den erfarne, der ønsker et sæt der kan tilbyde masser af variation i et luksuriøst, kvalitetsmateriale.

Disse plugs kan bruges enten alene eller kobles på sexudstyr der har o rings tilslutning. På et splitsekund kan sexlegetøjet forvandles til et nyt og derfor bruges til flere forskellige, frække lege. Nu er det slut med at føle sig begrænset på grund af sit legetøj!

Lavet af ftalatfrit materialer som er kropsikre, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om ubehagelige gener efter brug. Alt hvad du skal tænke på, er den helt nye, spændende som du skal til at opleve!

3 styks anal starter sæt.
Fremtrædende hoved og glat skaft.
Flad bund for komfortabel brug.
perfekt til alle erfarings niveauer.
Kompatibel med o rings udstyr.
Krops sikker.
Fremstillet i usa.

Yderligere information

Vægt 535 g
Størrelse 90 x 260 x 260 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.