Doc Johnson CRYSTAL JELLIES ANAL DELIGHT RED 15 cm

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter er en blød og fleksibel anal dildo, der vil udforske, udfylde og pirre alle de pirrende punkter af anus. Perfekt til nybegynderen, der ønsker at opleve ultimativ anal nydelse – ved første forsøg, eller til den erfarne, der blot ønsker at nyde en realistisk følelse af en forførende penis under anal sex.

Fremstillet i kropssikkert og ftalatfri PVC, der inkluderer Doc Johnsons egen, antibakterielle Sil-A-Gel formular. Den indførbare længde på dildoen er 12 cm, mens diameteren er 8 cm.

Crystal Jellies er håndlavet med stolthed i USA.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du ny i den spændende verden af anal stimulation, men ønsker du ikke at gå glip af alt det sjove? Så er du kommet til det rette sted! Doc Johnson Crystal Jellies Anal Delight er nemlig, som navnet indikerer, perfekt til nybegynderen, der ønsker en autentisk følelse af en penis på et af kroppens mest følsomme området på kroppen.

Crystal Jellies Anal Starter er en blød og fleksibelt anal dildo, der er specielt udviklet til at ramme alle de rigtige punkter i anus – og tilbyde den bedste anal nydelse, som du nogensinde kommer til at opleve. Start ordentligt ud på dine anale eventyr – og start med det rigtige sexlegetøj første gang og undgå produkter, der ikke rammer rigtigt og ødelægger oplevelsen for dig – start med Crystal Jellies.

Anal dildoen er udstyret med et realistisk penishoved, og et rillet, slankt skaft med tydelige blodårer, der gør penetrering nemmere og mere pirrende – og derfor gør den ideal til begyndere. Den brede bund er desuden perfekt til forsigtig anal leg, og det er ingen hemmelighed, at intet soveværelse burde være foruden denne klassiker.

Anal dildoen er fremstillet af et kropssikkert, ftalatfrit materiale, nemlig PVC, der desuden inkluderer Doc Johnsons anti bakterielle Sil-A-Gel formular.

Den indførbare længde på dildoen er 12 cm, mens diameteren er 8 cm. Dildoen har en vægt på 70 gram. Crystal Jellies er fremstillet – og håndlavet – med stolthed i USA.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 40 x 125 x 343 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.