Doc Johnson CRYSTAL JELLIES 6 COCK Dildo

Doc Johnson Crystal Jellies 6 Cock dildo er et af de mest populære produkter fra Doc Johnsons Crystal Jellies serie.

Den er gennemsigtig, diskret – men dog utrolig kraftfuld og kampklar. Når du står med denne frække sag i hånden har du glæde af hele 15 cm – og der er nydelse for hver cm.

Dildoen er formet efter en realistisk penis. Den er derfor udstyret med et yderst blød forførrende penishoved og tydelige blodårer, der vil føles pirrende når dildoen føres ind og ud.

Fremstillet PVC, der er fri for ftalater og derfor hudvenlig. Derfor kan du trygt slappe af og nyde den realistiske oplevelse af en lækker, solid invasion på et af kroppens mest følsomme områder.

107 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421864712 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Gennemsigtig, diskret og stilfuld – men stadig fyldt med kraft og kampgejst! Doc Johnson Crystal Jellies 6 Cock dildo et gennemført kunstværk både visuelt og i praksis.

Dildoen er formet efter en realistisk dildo – for at give dig ultimativ nydelse. Den er nemlig udstyret med et yderst forførende penishoved og tydelige samt enormt pirrende blodårer. Disse detaljer vil langsomt – eller hurtigt, hvis man foretrækker det – forføre en til livets oplevelse i form af helt ubeskrivelige orgasmer!

Den smukke dildo føles fantastisk mod huden. Den er fremstillet af PVC, der er kendt for sin fortræffelig elasticitet og fasthed. Det er desuden også alkohol-og olieresistent og tilpasser sig kroppens temperatur – så man ikke får sig en ubehagelig overraskelse under sex.
Materialet er desuden fri for ftalater for din sikkerhedsskyld. Det gør den nemlig hudvenlig og sikker for din krop at bruge.

Påfør lidt vandbaseret glidecreme sammen med Crystal Jellies Cock og det vil føles som om du er i syvende himmel. Glidecremen vil nemlig komplimentere materialets fordele og øge følsomheden i intimområdet – hvilket vil resultere i intense orgasmer!

Materialet har en antibakteriel formular, nemlig Doc Johnsons egen kaldet Sil-A-Gel. Dette gør sexlegetøjet utroligt hygiejnisk og langt mere behageligt at bruge i længden. For at have 110% styr på hygiejnen anbefaler vi dog stadig, at man bruger en god toycleaner sammen med produktet.

Med denne Jelly dildo er der kun en ting du skal fokusere på; og de er den frække og utroligt ophidsende stimulering som du modtager. Inddrag din partner i legen ved at lade vedkommende have kontrollen over sexlegetøjet – det er en oplevelse, der bare skal opleves!

Yderligere information

Vægt 215 g
Størrelse 50 x 125 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.