Doc Johnson COCK AND BALL STRAPS LEATHER ENGLISH CAGE Dobbelt Penisring

Doc Johnson Cock and Ball Straps Leather Cage er en dobbelt penisring, der leverer dobbelt så meget nydelse på et af kroppens allermest følsomme områder.

Nemt at påsætte, effektivt ved brug, utrolig ophidsende og stimulerende. Det er essensen af denne dobbelt penisring.

Denne penisring intensiverer nemlig stimuleringen på penis ved at have hele to ringe i stedet for en. Som et ekstra krydderi er der en snor, der går fra læderremmen til metalringen og som vil adskille testiklerne på en helt utrolig pirrende måde.
Med denne i hånden er du klar til en helt unikt nydelse – samtidig med at den sørger for en hårdere og længerevarende erektion.

Penisringens rem er fremstillet i læder, mens den blanke ring er af metal. Omkredsen på denne frække sag er 20 cm.

179 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvad hvis vi fortalte dig, at rejsen til en hårdere og længerevarende erektion ikke behøver at være besværlig? Faktisk, så kan den være fyldt med nydelse – takket være Doc Johnson Cock and Ball Straps Leather Cage.

Lad dig ikke snyde af dets lille og uskyldige udseende, for når du først har sat denne på din penis vil du mærke nydelse som du aldrig har før. Det er uden tvivl et sexmonster i forklædning – som altid er til tjeneste for at guide dig til de mest himmelske orgasmer!

Denne dobbelt penisring er ikke som de andre – den har nemlig en helt unik form, for at man kan opnå den ultimative sikkerhed.
Den er udstyret med to ringe – hvor den ene er en læderrem, mens den anden er en metalring. Mellem de to ringe er der en rem, der holder dem fast. Læderremmen sættes bag testiklerne, mens metalringen sættes ved skaftet. Den pirrende rem placeres mellem testiklerne for ultimativ stimulering.
Fornemmelsen af ringene og den ophidsende rem i mellem dem vil give en helt ubeskrivelig – og lidt stram – nydelse, som alle fortjener at opleve. Dobbeltdildoen har nemlig fuld kontrol over dit intimområde, omfavner det og pirrer det til ukendelighed.
Så hvis du leder efter en penisring som du kan forkæle dig selv, eller din partner, med så er du kommet til det rette sted.

Gå aldrig på kompromis med din nydelse – for det går ud over dit klimaks. Doc Johnson Cock and Ball Straps Leather Cage vil blive din nye bedste ven, der altid er i nærheden. En penisring gør også legen sjovere for par, så inddrag din partner og lad vedkommende for glæde af den ekstra spilletid. Mere tid betyder nemlig mere stimulation og flere, frækkere oplevelser sammen!

Yderligere information

Vægt 110 g
Størrelse 50 x 105 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.