Doc Johnson CHANEL ST. JAMES UR3 POCKET PUSSY

Med Doc Johnson Chanel St. James UR3 Pocket Pussy har du chancen for at føle præcis hvordan Chanel St. James føles! Nu er det muligt at udleve dine vildeste fantasier med nogle af dine yndlings stjerner!

Masturbatoren er nemlig støbt direkte fra stjernen selv for at alle detaljer, selv de mindste, er en præcis kopi af hendes frække vagina.
Chanel St. James føles utrolig stram og har en indre tekstur, der pirrer penis når den føres ind og ud.

Fremstillet i indusriens mest realistiske hudlignende materiale, nemlig Doc Johnsons eget Ultraskyn. Materialet er fri for ftalater og derfor kropssikkert.

Skabt i USA af Doc johnson selv for at sikre sig den altid høje kvalitet af deres produkter.

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421697419 Kategorier: ,

Beskrivelse

Har du altid drømt om at kunne mærke hvordan de stjerner, som du ser i dine yndlings voksen film, virkelig føles? Med Doc Johnson Chanel St. James UR3 Pocket Pussy kan denne drøm gå i opfyldelse! På et splitsekund kan dine dybeste, vildeste og frækkeste fantasier udleves!

Med denne Pocket pussy kommer du ikke tættere på den ægte vare. Den er nemlig afstøbt direkte fra selveste Chanel St. James hende selv for at sikre sig en tro kopi, helt ned til mindste detalje. Alt du vil kunne mærke er sådan som hun vil føles i virkeligheden!

Duk dybere ind i fantasien – og mærk hvordan hun føles. Denne Pocket Pussy vil nemlig føles utroligt stram og denne trykkende fornemmelse vil blot ophidse brugeren yderligere. Men det er ikke alt. For når penis føres ind og ud vil man blive pirret af den kunstige vaginas indre tekstur, hvilket med garanti vil vække alle sanserne i kroppen og intensivere nydelsen yderligere. Det er en utrolig fræk oplevelse, der skal opleves!

Med denne Pocket Pussy behøver du ikke at fumle med begge dine hænder. Den er nemlig designet til at man kun bruger den med en hånd. Takket være sin ergonomiske form er det nemlig nemt at holde fast på sexlegetøjet uden at det glider i hånden på en. Med kontrollen over sexlegetøjet har du en hel hånd fri til at kunne stimulere dig selv, eller din partner, yderligere, ved f.eks. at pirre et af kroppens mange eurogene zoner.

Doc Johnson Chanel St. James UR3 Pocket Pussy er skabt i USA, af Doc Johnson selv for at sikre sig at produktet lever op til deres krav. Den luksuriøse masturbator er desuden fremstillet i Doc Johnsons eget materiale, nemlig Ultraskyn, der er et hudlignende materiale. Det er fri for farlige ftalater og er derfor utroligt sikkert for kroppen at bruge.
Ultraskyn føles fløjsblød mod huden og være uimodståelig for enhver der bliver berørt af det.

For at opnå den ultimative oplevelse med produktet anbefaler vi, at man bruger en vandbaseret glidecreme sammen med det. Det øger glideevnen på sexlegetøjet yderligere og komplimentere det bløde materiale.
Det øger også følsomheden i penis, så stimulationen vil føles endnu mere intens. Den våde fornemmelse vil desuden være utroligt ophidsende og føles præcis som en meget tændt kvinde.

Der er et hav af muligheder for masser af sjov med Doc Johnson Chanel St. James UR3 Pocket Pussy – og du bestemmer selv hvor og hvornår det skal foregå. Med hende ved din side er det nemlig kun fantasien der sætter grænser!

Yderligere information

Vægt 330 g
Størrelse 65 x 83 x 185 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.