Doc Johnson BUST IT SQUIRTING REALISTIC COCK BROWN Dildo 23 cm

Med Doc Johnson Bust it Squirting Realistic Cock kommer man ikke tættere på den ægte vare. Denne store bad boy er nemlig designet til at simulere udseendet og følelsen af en erigeret penis. Denne realistiske dildo sprøjter og ejakulerer tilmed på kommando, takket være den sæd-lignende “Nut Butter”.

Alle Doc Johnsons dildoer er håndlavet – og denne er ingen undtagelse. Derfor vil teksturen og anatomien være korrekt ned til de mindste detaljer. Det samme kan siges om den medfølgende “Nut Butter”, der vil føles præcis som sæd.

Bust it Squirting Realistic Cock er udstyret med en sugekop, der gør det muligt at eksperimentere med sexstillinger under onani. Sugekoppen kan tages af.
Med i købet får man en 30 ml tube af den cremede, hvide “Nut butter”. Dildoen er fremstillet i Amerika og er fri for fthalater, hvilket gør den kropssikker.

497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Elsker du følelsen af en vaskeægte penis – og følelsen når han kommer oppe i dig? Så Doc Johnson Bust it Squirting Realistic Cock den perfekte dildo til dig!

Denne store frækkert på hele 23 cm er nemlig håndlavet i Amerika – og det gør en kæmpe forskel. Der er blevet kræset om detaljerne, selv de mindste, hvilket har resulteret i en dildo der har en virkelighedstro tekstur-og udseende.
Det store penishoved vil føles helt fantastisk når man fører dildoen ind og ud, de frække blodårer vil pirre dig indvendigt og sidst vil testiklerne være med til at give nogle gode, lidt tungere stød.

Det er den perfekte kombination – men der er mere. Man kan nemlig få dildoen til at ejakulere på kommando, så soloseancen kan afsluttes på den helt rigtige måde. Udløsningen vil føles utrolig realistisk, takket være Doc Johnsons “Nut Butter”, der har samme konsistens og farve som sæd. Med i købet får man en lille tube så man kan eksperimentere med dette nye “krydderi” til oplevelsen. Den våde følelse vil være utroligt frækt – det er kort sagt en oplevelse, som man ikke ønsker at misse!

Doc Johnsons dildoer er altid, uanset model, af samme høje kvalitet. Da de er håndlavet er der nemlig brugt masser af timer på at gøre detaljerne så perfekte som overhovedet. Disse detaljer gør at dildoerne føles så realistiske, at hvis man lukker øjnene og fantasere vil det føles som om man er sammen med en partner.
Dildoerne er også utroligt sikre at benytte. De er nemlig fremstillet PVC, der er fri for fthalater og derfor er hudvenligt samt sikkert for kroppen at bruge. Uanset hvilken model du forelsker dig i, kan du nyde Doc Johnson bekymringsfrit!

Bust it Squirting Realistic Cock er med sit lækre ejakulation-effekt, perfekt til kvinden der savner selskabet af en rigtig mand. Den er også velegnet til kvinder der har brug for noget at trøste sig med når partneren er væk og savnet stor.

Som en lækker detalje er dildoen udstyret med en sugekop, der sidder for enden. Denne sugekop gør det muligt at fastsætte den på de fleste jævne overflader – og derfor er det muligt at nyde forskellige sexstillinger, såsom cowgirl eller doggy style, når man er alene.
På grund af dildoens Vac-U-Lock function kan sugekoppen desuden tages af og erstattes med et harness. På et splitsekund vil den forvandle sig til den perfekte strap-on dildo! Bust it kan derfor både være det perfekte onani produkt og par sexlegetøj, hvis man ønsker det. Det er bogstaveligttalt kun fantasien der sætter grænser!

Gå hele vejen med Bust it Squirting Realistic Cock – og nyd glæde af orgasmer i massevis!

Længden på denne frække dildo er 23 cm, hvoraf 21,5 cm kan indføres, mens bredden er 5 cm.

Yderligere information

Vægt 685 g
Størrelse 90 x 115 x 295 mm