DOC JOHNSON ANAL PUSH ANALSTAV

Doc Johnson's PVC Anal Push Analstav tilbyder en fræk anal stimulering der, takket være sit pirrende penishoved, giver en utrolig realistisk følelse.

Det kraftige håndtag på staven sikrer et godt greb under selv de vildeste seancer, hvilket betyder at du kan give dig selv, eller din partner, en helt fantastisk, målrettet stimulation.

Staven er fremstillet i USA. Den har en længde på 16,5 cm, en diameter på 4,3 cm og en vægt på 270g.

147 Kr.

Beskrivelse

Er du ude efter en helt uforglemmelig oplevelse, som du kan få med eller uden en partner? Så kan Doc Johnson Anal Push Analstav give dig en helt ny, sindsoprivende anal oplevelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet.

Anal Push Analstav er en slank fleksibel stav med et et realistisk, penisformet hoved, der giver en vild, autentisk følelse i anus. Staven er desuden udstyret med et kraftigt håndtag i bunden, der sikrer et godt greb, så du nemt og hurtigt kan få det maksimale ud af dine frække anal lege.

Analstaven er lavet af et kropssikkert materiale, der ikke indeholder ftalater. Når du køber denne frække sag får du en gratis Doc’s antibakterie Sil-A-Gel formular med, så du hurtigt kan sørge for 100% hygiejne på dit (nye) yndlings sexlegetøj.

Staven kan nydes af de fleste der elsker fræk anal sex, men er dog særligt perfekt til erfarne brugere, da den giver en ny spændende fornemmelse i anus takket være det realistiske hoved.

Yderligere information

Vægt 360 g
Størrelse 45 x 125 x 420 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.