DOC JOHNSON ALL STAR MIA MALKOVA

Lad dine ultimative fantasier blive opfyldt med Doc Johnson All Star Mia Malkova – nu kan du nemlig mærke præcis hvordan den populære pornostjerne føles!

Støbt direkte fra selveste Mia Malkova hende selv for at få selv de mindste detaljer med. Dette har resulteret i en utrolig autentisk følelse.
Masturbatoren føles utrolig stram når penis føres op i den – for at skabe ekstra stimulation er hullet desuden fyldt med tekstur og har en dyb, sugende fornemmelse, hvilket vil føles utroligt ophidsende.

Designet for at skabe mere frihed – du skal nemlig kun bruge en hånd.

Fremstillet i Doc Johnsons Ultraskyn for at få den mest realitiske følelse af ægte hud. Materialet er fri for ftalater og derfor utroligt kropssikkert at bruge.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421025175 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Med hendes sexede blonde hår, stramme krop og store, brune øjne er Mia Malkova en af de frækkeste, nyere stjerner på “scenen”. Og takket være Doc Johnson All Star Mia Malkova
har du nu muligheden for at nyde hendes forførende, søde vagina – uanset hvor og hvornår lysten måtte opstå!

Det du kan mærke med denne masturbator er nemlig præcis som hun ville føles, hvis dy var sammen med hende. Den er nemlig afstøbt direkte fra selveste Mia Malkova, så hver eneste – ja, selv den mindste – detalje er med. Tættere på den ægte vare kommer man ikke!

Fører man penis ind i denne masturbator er der noget man kan glæde sig til. Masturbatoren er nemlig utrolig stram og denne fornemmelse vil pirre og ophidse dig yderligere.
Men det er ikke det eneste – for indeni er der masser af tekstur, der vil kilde og vække alle sanserne i kroppen, hver gang man føre penis ind og ud.
Under brug vil masturbatoren og give en dyb sugende fornemmelse der vil gøre brugeren helt vild i varmen.

Doc Johnson All Star Mia Malkova er skabt for at skabe mere frihed for brugeren. Man skal nemlig kun benytte en hånd for at kunne få det fulde udbytte af denne sag. Med den frie hånd er der mulighed for at kunne stimulere sig selv, eller sin partner, yderligere ved f.eks. at pirre kroppens eurogene zoner.
Mulighederne er mange – og det er kun fantasien der sætter grænser!

Masturbatoren er skabt i USA, af Doc Johnson selv, og den er ligeledes fremstillet i Doc Johnsons eget materiale, nemlig Ultraskyn. Med ultraskyn kommer man ikke tættere på følelsen af ægte hud. Det føles nemlig utroligt blødt vil berøring og vil omfavne din krop på en uimodståelige måde. Lukker man øjnene vil man ikke kunne kende forskel på den og en virkelig partner!

For at få den ultimative oplevelse med hende anbefaler vi, at man bruger en god vandbaseret glidecreme. Dette vil øge glideevnen på sexlegetøjet, så det bliver nemmere og mere behageligt at føre penis ind og ud. Det øger også følsomheden i penis, så stimulationen fra den pirrende tekstur vil intensiveres.
Glidecremen vil desuden også give en våd fornemmmelse, der både gør dets ultrakyn endnu blødere og samtidig giver en følelse af en kvinde, der er utroligt våd og tændt. Lukker man øjnene vil denne kvinde være Mia Malkova – da det vil føles utroligt autentisk, vil forskellen på masturbatoren og stjernen selv ikke være til at mæke!
Uanset hvad, så er der ingen tvivl om at det er en mulighed, der vil føre til en masse spændende og magiske orgasmer og som man derfor ikke vil ønske at gå glip af!

Lad Mia Malkova forføre dig – og mærk hvordan hun langsomt, eller hurtigt, leder dig hen til helt uforglemmelige orgasmer, som du ikke troede var mulige. Enhver mand fortjener denne luksus!

Yderligere information

Vægt 335 g
Størrelse 185 x 85 x 65 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.